[]

Psn

Play station aldim simdi psn uyeligi alicam 1 yillik. Once is bankasi hesap kartiyla denedim olmadi. Sonra dedim iceri para atayim, 100 lira yuklemeyi denedim oldu. Simdiyse hicbir sekilde para yukleyemiyorum ya da yillik uyeligi alamiyorum. Is bankasi kredi karti ve hesap kartiyla denedim, bonusla denedim olmadi. Internette denilen her seyi uyguladim adrestir, noktalama isaretleri ancak yine olmuyor. Kafayi yedim nasil olacak bu is?

Mobilden yazdim harf hatasi olduysa kusura bakmayin.


 
Çok denediysen biraz ara ver.

PC'den psn store hesabına gir. Ödeme Yönetimi'ne gir. Sonra alttaki "Otomatik Olarak Abonelikleri Yenile veya Ön Siparişi Verilen İçerik için Öde" seçeneğini tikle ve Ödeme Yöntemi Ekle

Sonra playstation'ı aç, almak istediklerini sepete ekleyip ödemeni yap.

Son durumu haber et, ben bu yöntemi uyguluyorum. Bakalım herkes de oluyor mu?
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (21.03.18 22:40:04 ~ 22:41:01) 
benim psn dili ingilizce olarak gözüküyordu. adres bilgilerini girerken Turkiye yerine Turkey seçiliyordu zorunlu olarak. türkçeye çevirip turkiye olarak düzeltince alabildim sepettekileri. senin de psn dili ingilizceyse o sorun olabilir.


  • ontheroad  (22.03.18 01:07:51) 
Üst üste deneyince kafalarınca 48 saat ban atıyorlar. 1-2 gün kadar bekle tekrar dene. Alışverişlerini cihaz üzerinden değil, internet sitesi üzerinden yap. Psn alışverişleri gerçekten çok sorunlu, yıllardır düzeltemediler şu işleri.


  • eazy  (22.03.18 01:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.