[]

uygun fiyatlı ama vicdanlı mama

ankara akvaryum pazarındaki en iyi mama 12 lira. ve kedim hiç sevmedi tadını. internette de en iyi royal caninlerin vs de kilosu 35 lira. bu ikisinin arasında bi marka var mı tavsiye edebileceğiniz? 20-25lira civarında kaliteli mama yok mudur?




 
Daha önce de yazmıştım buraya bi yere new cat kullanıyorum ben sokak kedilerine ama ev kedisine bilemedim.
Temizmama falan kullanan var ama denemedim açıkçası. Evdekine proplan kullanıyorum.

  • mor oje  (21.03.18 17:44:06) 
Benim kedim micho'yu severek yiyor. Bir kısım yerine dibine sokarken bir kısım memnun. Deneyin, memnun kalırsanız 15 kilosu 80 lira gibi bir şeydi. Fiyatı çok uygun.


  • yirmisantim  (21.03.18 18:22:15) 
Matisse bu aralar çokça tavsiye ediliyor içerik ve fiyat açısından. Bi araştırın isterseniz.
1.5 kiloluk paketler pahalı ama sevip sevmeyeceğini denemek için alabilirsiniz. Severse 10 kilo olanları kilosu 20-25 aralığında bulabilirsiniz sanırım.

  • bir nick var benden iceri  (21.03.18 18:23:34) 
Temizmamadan çok memnun kalmıştık.


  • mezarkabul  (21.03.18 18:56:57) 
Temizmamadan bona cibo maması kullanıyoruz. Kilosu 8 tl kedimiz cok severek yiyor. Mamasız kaldıģımız bir kac kere migrostan aldıgımız sozde kaliteli mamaları yemedi.belki sokak kedisi olmasindandir belkide dogdugundan beri ayni mamayi yemesindendir bilemiyoruz.


  • delicevat  (21.03.18 20:58:35) 
denk getirirsen bozita mamanın 10-15 kiloluk boylarının kilosu 26-28 tl civarına geliyor. tahılsız super premium mama aslında ama türkiye'de tutunmaya çalışıyorlar o yüzden içerikleri aynıyken fiyatlar acana'dan orijin'den falan %50-60 düşük. akakce'den arat, internetten al daha ucuzu yok.


  • fiach mchugh  (21.03.18 22:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.