[]

Su Almanca Cevirisi Dogru Mudur Acaba?

s.b.
Cok tesekkur ederim simdiden.

We went to Istanbul two years ago, while i was at summer holiday. We visited the maiden tower and golden horn bridge.
After, We decided to go about aquarium in Bayrampasa. When we got hungry, we went to eat fish and the dessert Lokma at Eminonu.
Then, we watched the scenery near the sea.
The weather was greatand we had much fun together.

Yaz tatildeyken iki sene önce İstanbul'a gittik.
Kız Kulesi ve halic köprüsünü gezdik. Ardından Bayrampaşa'da akvaryuma gitmeye karar verdik.
Acıktığımızda, Eminönü'nde balık ve tatlı Lokma yemeye gittik. Sonra sahile yakın manzarayı izledik.
Hava harikaydı ve birlikte çok eğlendik.

Wir waren vor zwei Jahren in Istanbul, als ich in den Sommerferien war.
Wir besuchten den Jungfrauenturm und die goldene Hornbrücke.
Nach, wir entschieden uns, in Bayrampasa über Aquarium zu gehen.
Als wir waren hungrig, wir essen Fisch essen und das Dessert Lokma in Eminonu. Dann, wir beobachteten die Landschaft in der Nähe des Meeres.
Das Wetter war super und wir hatten viel Spaß zusammen.

 
Wir waren vor zwei Jahren in Istanbul, als ich in den Sommerferien war.
Wir besuchten den Jungfrauenturm und die Halic Brücke. (özel isim oldugu icin böyle birakirdim)
Anschliessend entschlossen wir uns, in Bayrampasa zum Aquarium zu gehen.
Als wir Hunger bekamen, aßen wir Fisch und das Dessert Lokma in Eminonu. Danach sahen wir uns die Landschaft an (veya in der Nähe) der Promenade an.
Das Wetter war super und wir hatten viel Spaß zusammen.
  • mamu  (21.03.18 00:20:30) 
Sanirim oldukca basit bir almancayla yazilmasi gerekiyor.

O yuzden:

Vor 2 Jahren waren wir in den (während der) Sommerferien in Istanbul. Wir besuchten den Mädchenturm und die Haliç Brücke. Danach entschieden wir nach Bayrampasa zum Aquarium zu fahren.
Als wir Hunger bekamen, aßen wir Fisch und die Nachspeise Lokma in Eminönü. Dann genossen wir die Aussicht in der Nähe von der Promenade. Das wetter war sehr schön und wir hatten viel Spaß zusammen.
  • kuehles blondes  (21.03.18 01:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.