[]

Kaldırıma park eden dallamaları napıyoruz?

Her sabah ve her akşam bıktım artık ya. Ana yoldan yürümek zorunda kalıyorum bu şerefsizler yüzünden. Upuzun kaldırımı işgal ediyorlar 373828 tane araba birden. İtinayla hepsinin sileceklerini kaldırıyorum ama bi işe yaramıyor malesef. Ne yapmak lazım bunlara?




 
  • supergirl  (20.03.18 22:52:05) 
www.egm.gov.tr veya fotoğraf çekip emniyete eposta at. ceza veriliyor. (plaka gözüksün)


  • lesemajeste  (20.03.18 22:57:07) 
sabah çıkarken 10 yumurta koy ceplerine, her birinin camına bi tane.


  • zebragibi  (20.03.18 22:58:38) 
Ya bir arkadaşım böyle trafik magandalarini ifşa eden bir site yaptı. Öğrenip adresini dönerim. Duyuruyu silmezsen.


  • old possum  (20.03.18 23:00:13) 
@lesemajeste
Sabah bunu yapacağım çok teşekkürler. Peki bir emsal bilgin var mı, ne gibi cezalar veriliyor? Umarım caydırıcıdır, pek umutlu değilim ama. Çoluk çocuk bile sürekli ana yoldan gitmek zorunda kalıyor bunların yüzünden sabah karanlığında, bi gün gerçekten bi sakatlık olacak

  • mutlusismankedi2015  (20.03.18 23:00:36) 
online ihbarla ceza verilmiyor bildiğim kadarıyla. 155'i arayınca gelip ceza yazıp çekmeleri lazım normal şartlar altında ama hem hangi birine yetişeceksin işin gücün arasında hem de işi gücü bırakıp beklesen bile polis keyfi olursa geliyor zaten.

şu sticker işini yaygınlaştırmak lazım aslında direk ön cama, şoför koltuğunun hizasına sağlamca yapışacak şekilde. im.gazetevatan.com
  • nrmnm  (20.03.18 23:05:30 ~ 23:11:24) 
polisi ara.


  • Apocalypse  (20.03.18 23:10:08) 
ben de düzenli olarak ön arka silecekleri kaldırıyorum, sürücü yüzsüz değilse işe yarıyor, bu hakkı nereden aldın diyenlere bakma, devlet hukuku sağlayamaz ise ben kendi hukukumu işletirim.


  • gezegen olan pluton  (20.03.18 23:23:39 ~ 23:30:32) 
Boşuna fotoğraf çekip atmayın emniyet fotoğraf ile ceza kesemiyor. Arayıp şikayet ederseniz belki gelir çekerler. Ya da trafik vakfını arayın onlar çekiciyle gelsinler.


  • catch the arrow  (20.03.18 23:24:11) 
Silecek kaldırmak o an aracının başında olmayan sürücüye bırakılan bir uyarı niteliği taşır. Kimse kimseye bu hakkı vermez. Bu bir vatandaş tarafından da yapılabilir, bir güvenlik görevlisi tarafından da yapılabilir. Anlayışlı şoförler de bunun neden yapıldığını bilir ve ona göre davranır. Bu artık yazılı olmayan toplum kuralı haline gelmiş bir davranış oldu. Ne kadar saçma bir şey sanki silecek kırmış, arabayı çizmiş, lastiği patlatmış gibi görülmesi.

Her seferinde aynı hatayı yapan şoföre yapılabilecek tek şey ceza yedirmek olur. Ben bisikletle bisiklet yolundan giderken göz göre göre bisiklet yoluna karşımdan girip aracını park eden adama, kendisi gözüme baka baka aracının kapılarını kilitlerken gerekli uyarı ve hatırlatmaları yaptım fakat 5 dakikaya çıkacağım bahanesiyle geçiştirmek istedi. Polisi aramak durumunda olduğumu söylediğimde ise paşa paşa binip gitti. Siz şoförleri göremiyorsunuz anladığım kadarıyla. Emniyete fotoğraflı başvuru yerinde olur. Siz yine o arada silecekleri kaldırmaya devam edin. Belki neden yapıldığını sorgular birkaçı :)
  • desdenova34  (21.03.18 00:11:44) 
Polisler araba çekmeyi çok severler. 155'i arayıp plakaları ver ve yoluna devam et. Her gün üşenmeden yap bunu. Olmadı her gün 2-3 plaka ver ama ver.


  • lazor  (21.03.18 05:33:40) 
online ihbara başvurdum, tam yeri söyledim, uyardıklarını ve ceza verdiklerini söyleyen bir mail aldım EGM'den. şimdi de kaldırıma parka karşı direkler koymuşlar.


  • kaset  (21.03.18 14:07:38 ~ 14:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.