[]

ekg'ye para verecek miyim ve siyami ersek'in acil girişi ne tarafta?

sigortalı çalışanım. aile hekimim siyami ersek'in aciline git ekg çektir dedi. bunun için para verecek miyim gidince? ayrıca bu işlem ne kadar sürer, soyunup koşacak mıyım nedir? acile gidip beni aile hekimim gönderdi ekg çektiricem deyince oluyor mu öyle? doktor böyle söylememi söyledi çünkü.

ayrıca siyami ersek'in acil girişi marmara üniversitesi tarafında mı yokse maramaray/karacaahmet tarafında mı?


 
Koşmalı olan efor testi. EKG'de bir yere uzanıyorsun ve birkaç dakika sürüyor. Acil serviste triyaj uygulaması olduğu için oranın yoğunluğuna bağlı olarak beklersin. Sigortalı isen para ödemezsin büyük ihtimalle.


  • dissendium  (20.03.18 22:34:23) 
ekg için ücret alınmaz ama bu şekilde acile başvurunca yeşil alan kaydı açarlar muhtemelen. o durumda da ileride eczaneden ilaç alırken muayene ücreti çıkar 8-10 lira. ekg 5 dk'lık iş, eforlu ekg istenmediyse koşma falan yok. yatacaksınız şöyle bir olay: www.umutdiyaliz.com

google'dan aratırsanız videoları da vardır.
  • nrmnm  (20.03.18 22:36:16 ~ 22:45:13) 
bi de bu işlem sonucu hemen belli oluyor mu, sonucu başka bi doktora mı götürmem gerekecek sonra yoksa her şey orda olup bitecek mi?


  • duyuru  (20.03.18 22:51:13) 
EKG'yi aile hekimi istemiş sizden. Ona göstermeyecek misiniz? Normalde devlet hastanelerinde EKG çıktısını hastaya veriyorlar hemen. Acil serviste muayene olmak istiyorsanız oradaki doktor bakar zaten.


  • dissendium  (20.03.18 22:59:15) 
yani bilmiyorum ki aile hekimleri anlıyor mu ondan. hiç getir bana filan da demedi. git bi ekg çektir dedi. neyse bakalım orda sorarım olmazsa.


  • duyuru  (20.03.18 23:01:18) 
Git bir EKG çektir dediyse kardiyolojiye muayene ol demek istemiştir. Ciddi bir şikayetiniz yoksa MHRS'den kardiyolojiye randevu alın ve normal hastaneye gidin acil servise gitmek yerine. O zaman direkt kardiyolog muayene etmiş olur.


  • dissendium  (20.03.18 23:03:17) 
aile hekimiz ekg çektir gel mi dedi yoksa sizi siyami ersek'e mi yönlendirdi?

her doktor ekg'den anlar az çok ama daha çok acil ve kardiyoloji hekimlerinin işidir tabi. bir sorun varsa orada gerekli yönlendirmeleri yaparlar zaten.
  • nrmnm  (20.03.18 23:09:29) 
aile hekimi siyami ersek'e git ekg çektir dedi. ben de nerden randevu alıcam dedim. acile git aile hekimim gönderdi de ekg çektir dedi. bu kadar.


  • duyuru  (20.03.18 23:23:26) 
ekg çektir kardiyolojiye görün demiş bence. ben böyle anladım. aile hekiminin uzmnalığı değil ki.


  • oscar  (20.03.18 23:32:21) 
acildeki doktor heme sonuca bakıyomuş zaten. başka bi yere göstermeme gerek kalmadı.


  • duyuru  (23.03.18 00:52:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.