[]

Reel Alacak icra mesajları

4-5 gündür reel alacak diye bir firmadan 3 sene önce kullanıp kapattığım turkcell hattım ile ilgili borç mesajları geliyor. en son bugün icra uyarı başlığıyla adresimin de yazıldığı icra dosyası oluşturulacak diye bir mesaj daha aldım. işin sıkıntılı kısmı turkcell'den sorguladığımda 46 tl'lik bir borç olduğu ve aralık ayında reel alacağa devredildiği yazıyor. attıkları mesajda iban verip ödenmesini istemişler, bu durumda olanlar var mı aranızda? ödediniz mi? iban ile ödeme yapmak garip geliyor, tekrar borç mesajı atmayacakları ne malum. vakıf bank ile sorgu yaptığımda abone numarası istiyor.




 
reel alacak mesajları dolandırıcı mesajları olma ihtimali yüksek. aynı mesaj turkcell hattını 18 sene önce kapatmış bir tanıdığıma da geldi. eğer turkcell size icra takibi başlatırsa evinize tebligat gelmesi gerekir. ayrıca e devletten de hakkınızda açılmış icra takibi var mı sorgulayabilirsiniz. daha da içiniz rahat etmezse en yakın turkcell bayisiyle durumu görüşmenizi öneririm.

ayrıca reel alacakla ilgili birçok kişiye yıllar önce kapattığı hattında borç kaldığına dair mesajlar gelmekteymiş. bununla ilgili forumlarda yazışan birçok insan var googledan da aratıp inceleyebilirsiniz.
  • principlei  (20.03.18 15:00:52 ~ 15:02:24) 
Aynısı babama geliyordu, zamanında hattımı onun üstüne aldığımız için bana da geliyordu. Turkcell kullanmadığını iddia etti, gidip direk soruşturma açılması için işlem yaptık. Belgenin fotoğrafını çekip bunlara mail attım. Para alacağınızı iddia ediyorsanız sonucu bekleyin mesaj atıp taciz etmeyin dedim kesildi mesajlar.


  • Nature Works  (20.03.18 15:19:31) 
Bana da geliyor bu mesajlar hatta direkt aradılar. (Borcum falan yok bu arada) icraya verin dedim ses çıkmadı ama hala mesajlar gelmeye devam ediyor. Versinler diye bekliyorum.


  • Son Müzakereci  (20.03.18 17:48:37) 
Turkcell alacaklarını Reel Alacak A.S. ye devretmiş.

Reel alacak A.S. de borçlulara borcunuzu ödeyin yoksa size icra takibi başlatacağız. Borcun üzerine icra masrafları avukatlık ücretleri ve faizler binecek diyor.

Borcunu sorgulamak isteyenlerde
E devlet üzerinden
www.turkiye.gov.tr

Linkinden

turkcell.com.tr üzerinden de

m.turkcell.com.tr

Linkinden borcunu sorgulayabiliyor.

Firmaya ulaşamayanlar benim gibi

info@reelalacak.com a mail atsın. Hemen arayıp borçla ilgili bilgi veriyorlar.

Buradaki sıkıntı turkcellin bu faturayı kac zamandır bize hatırlatmaması.
  • muteriz  (25.03.18 01:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.