[]

Hepatit Aşısı oldum mu?

Şimdi tam kan verdim sonuçları pretisyen kuzenime gösterdim dedi senin hepatit aşıların eksik git aile hekimine dedi. Aile hekimine gittim tahlili gösterdim bu burdan anlaşılmaz anti hepatit falan fistan test lazım dedi yine kan aldırdı. Kim kazanacak bilmiyorum ama kuzenime güveniyorum. Şimdi duyurudanda danışmak istedim hangi bölümü size yolliyim.

Edit: Resmini yolladım bi bakarmısınız.

i.hizliresim.com

 
Anti HBS ye bakılması gerekiyor, pozitifse aşılısınız negatifse, değilsiniz. Testler arasında o yoksa aile hekimi haklı.


  • i am a legal alien  (20.03.18 11:31:42) 
Antihbs pozitifken diğer hepatit parametrelerinin negatif olması lazım.


  • neferkitty  (20.03.18 11:34:10) 
tahlil kısmını attım bi bakabilirmisiniz?


  • myopati multi minicore  (20.03.18 11:38:18) 
ikisi de doğru söylemiş. ilk doktor sonuçlarda görememiş, ikinci doktor da aynı şekilde sonuçlar içinde göremediği için HBsAg, HBsAb, HBcAb istemiş.


  • silah taciri  (20.03.18 11:48:42) 
Ben de 3 4 kez oldum tutmadı bir türlü çok acıyor diye de yaptırmadım bir daha. Bunların tutmama sebebi ne olaki


  • apathetic  (20.03.18 11:50:08) 
@apathetic, doktoruna sor, belli bir aşıdan sonra tutmasa bile koruyuculuk kazanıyorsun diye facebook hepatit b sayfasında okuduğumu hatırlıyorum. birinin doktoru çocuğunun aşısı için öyle demiş. ama sen yine de emin ol bu durumdan.


  • for day to break  (20.03.18 11:53:39 ~ 11:54:04) 
listede antihbs yok. aile hekimi hakli. antihbs olmadan bagisik misiniz degil misiniz anlasilmaz. kuzenin gozunden kacmis.


  • carabelli  (20.03.18 11:56:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.