[]

duke university'yi nasıl bilirsiniz?

prestij anlamında nasıl bir okul sizce? duydunuz mu? yale kadar var mı bilinirliği, uluslararası piyasada ve türkiye'de?

duke mezunu birini gördüğünüz zaman adam duke'ta okumuş diyor musunuz? yale için denir heralde.


 
yale kadar bilinen ya da prestijli değil. ama genel olarak çok çok iyi bir okul. ivy league'deki harvard, yale, princeton dışındaki okullar ile kapışabilir prestij olarak. (Ben kişisel olarak Duke'u UPenn ve Columbia'nın da altına koyarım gerçi.)

dünya'daki en iyi okullardan biridir sonuç olarak. abd'de de saygınlığı çok var.
  • sen git ben geliyorum  (20.03.18 00:22:44 ~ 06:51:29) 
sen git ben geliyorum +1.

bölümüne bağlı olarak elbette denir. örneğin ekonomi alanında iyi bildiğim kadarıyla.
  • hana bi  (20.03.18 00:28:50) 
www.timeshighereducation.com

Bu yeterince sey soyluyor bence. Ilk 100 kusurlarda olan bir universitede doktora yapiyorum. Inanilmaz bir atmosfer ve motivasyon var ortamda. Dunyanin en iyi 17. universitesini dusunemiyorum bile o acidan. Duke mezunu birini gorsem tabii ki takdir ederim. Kabul almak bile iyi bir basari olmali.
  • voyager 1  (20.03.18 00:57:13) 
dünyanın en iyi basketbolcuları duke'ten çıkar


  • docrivers  (20.03.18 01:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.