[]

1 yaşında çocuğa hediye

Arkadaşlar şimdi benim yeğenim bir yaşına basacak yakın zamanda. Bir hediye alıcam ben de haliyle ama bu yaşta çocuğa ne alınır en ufak bir fikrim yok. Şimdi bir de şöyle bir durum var, abimin eşi tek çocuk, biz de iki kardeşiz. Yani benden başka amca, teyze falan bir şeyi yok çocuğun. Beklenti büyük, hakkını vermem lazım.

Küçük çocuklarda hep olur falan diye künye geldi aklıma ama biraz keko işi mi sanki, emin olamadım. Ne alınabilir bu yaşta çocuğa? Direkt altın falan alıp çıkayım mı bu işten, ne yapayım?

Yardımcı olur belki, kız çocuğu.

 
ikea'dan bebek sandelyesi al. annesi yemek yedirirken rahat eder. hem ekonomik, hem kalıcı hem de işlevsel bir hediye olur..

www.ikea.com.tr
  • Fayfa  (19.03.18 23:05:02) 
bez al, naşka bir şeye ihtiyacı yok ki

bez al ailesi bile memnun olur. bez masrafı çok oluyor tahmin bile edemezsin
  • zugas  (19.03.18 23:25:12) 
bankada onun için bir gelecek hesabı açın. içine bi miktar para koyun. 18 yaşına gelene kadar arada bir para yatırırsınız durumunuz el verdikçe. ailesi de yatırır. o büyüdükçe birikir para orada.


  • straight from the heart  (19.03.18 23:29:43) 
Guzel zibin, bebek sandalyesi, ya da yaz kiti. Bebek gunes kremi, mayo, sort tshirt vs.


  • kuehles blondes  (19.03.18 23:29:57) 
sürsür araba al, ayakta tutan sehpalardan al, güzel bir oyuncak al, oyun çadırı al,...

bir yaşında çocuğun mama sandalyesi olur; ek gıda 6 ay civarında başlıyor. bez alırken marka/model tutturman düşük ihtimal. tam yaşı ile yürümeye başlıyor, hareket etmesini teşvik edecek şeyler al.
  • babilbaligi  (20.03.18 10:34:25) 
Künye almayın. Bana küçükken almışlardı, hala gördükçe tiksinirim. Kimsenin bir işine yaramayan bir hediye oluyor.

Minik yavrunun yaşını göz önüne alırsak böyle çok şekilli oyuncaklar var, düğmelerine basınca sesler falan çıkarıyor, onlara bakılabilir. Şimdi yeni yeni yürüme döneminde olmalı, bisiklet/yürüteç gibi bir şey alabilirsiniz, tay tay gider. Küçükken hep özendiğim şey şu minik sallanan atlardı, o da sevimli bir hediye olabilir.

En kötü ihtimal e-bebek'ten bir hediye kartı alabilirsiniz, içine istediğiniz miktarda para yüklüyorlar. Altın ile aynı kapıya çıkacak ve altına göre çocuğun ihtiyacı olan beze vs. çevrilebilirliği daha yüksek.
  • wish i could find a way to disappear  (20.03.18 10:34:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.