[]

Kalın el bilekli kadın

Kalın el bilekli kadın atar mısınız üstüme? Bana bütün kadınların el bileği boyutu aynı gibi geliyor, sadece çok ince olanları ayırt edebiliyorum, e o zaman kim bu kalın bilekliler?




 
kalın ayak bilekli bir dünya iken kalın el bileklisi hiç yok dediğiniz gibi. ilginç.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (19.03.18 21:33:28) 
Tombik olanlarin bilekleri kalin oluyo ya. Etli etli. Onun disinda evet standart gibi cogu asiri zayiflar disinda.


  • rayde  (19.03.18 21:38:07) 
eli büyük olanın bileği de büyük oluyor genelde. parmak uzunluğundan bahsetmiyorum bu arada, bildiğin yaba elli kadınlar var; en azından ben hayatım boyunca 5-6 tane tanıdım. 1 tanesi şişmanlıktan olsa gerek, diğerleri 170 cm üstüydü, genel bir büyüklükleri vardı.


  • Bruce  (19.03.18 21:38:57) 
Şişman kadınların bilekleri de kalın oluyor işte.

cf.ltkcdn.net
  • yirmisantim  (19.03.18 21:39:37) 
170 üzeri voleybol oynayan balık etli kadınlar.al sana tarif.bu kadınların ayak numarası da min 40 numara olur ayrıca.


  • birdposing  (19.03.18 22:02:16) 
  • Northern Mariner  (19.03.18 23:33:07) 
liv tyler iri bir kadindi mesela, elini ayagini saklardi.


  • e haliyle  (20.03.18 01:04:02) 
bilek kalınlığı kilodan çok kemik yapısı ile alakalı bir durum. el değil aynı zamanda ayak bilekleri de kalın oluyor ve bu olay güzel bile olsa benim için çekiciliği öldüren bir şey.


  • tantunizade murat efendi  (20.03.18 01:27:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.