[]

Vazgeçme Eşiğiniz Nedir? En Son Vazgeçtiğiniz Şey Nedir?

Merhaba. İnsanoğlu kendisi için çok şey ister, geleceğini bunların üzerine kurmak ister. Peki çok isteyip de elde edemediğiniz yada gerçekleşmeyen şeylerden ne zaman vazgeçersiniz? Bu kararı nasıl alırsınız? Şahsen ben istediğim iş konusunda arama, başvurma konusunda pes etmek üzereyim.. Sizin de böyle olduğunuz bir durum var mı?




 
Elinden gelen her seyi yaptigina inaniyorsan vazgecmelisin bence, en son eski sevgilimden vazgecmistim. (Ornek bambaska oldu ama kusura bakmayin, en son vazgectigim o var sanirim)

Is konusunda ise vazgecmek gibi bir sey olmamali bence.
  • yuzır  (19.03.18 13:11:16) 
Vazgeçmiyorum, erteliyorum. Bugün olmazsa yarın olur diyorum. Bana faydası olmayacak şeylerden vazgeçerim. Eşik de bunu fark ettiğim an olur. İş başvurusundan vazgeçmem ben. Günümüzde iki tane tuşa basıp onlarca yere CV gönderebiliyoruz. Yine göndermeye devam ederdim ben.


  • dissendium  (19.03.18 13:18:24) 
Israrcı olmak ile kararlı olmak arasında bir çizgi var. Ne zamanki kararlı olmaktan ısrarcı olmaya geçiyorum o an vazgeçiyorum.

Senin durumundaydım bi dönem aradığım işi bulamıyordum. Başka bir iş teklifi geldi ve vazgeçtim aramaktan.
  • kablelvuku  (19.03.18 13:20:40) 
180 günden sonra saymayı bıraktım, eski sevgilimle son görüşmemizden sonra geçen süreyi. ama aklımdan çıkmadı.

genelde vazgeçmem. sadece üzerine düşünmeyi bırakırım, bırakabildiklerimi tabii.
  • runagain  (19.03.18 13:25:52) 
Vazgeçtiğim çok şey olmuyor, artık akışına bırakmayı öğrendim. Bir şeyi istiyorsam biraz uğraşırım olmuyorsa ,demek ki olmaması gerekiyor der, bırakırım. Akışına bıraktığım zaman istediğim şeyler aniden oluyor ve sürpriz etkisi yarattığından daha mutlu oluyorum.

En son vazgeçtiğim şey ise eski sevgilimdi. Her gün aklıma gelse de bir daha ne olursa olsun asla aramadım, sormadım. Bazı şeyleri akışına bırakmayı bana öğreten de ondan vazgeçmem oldu galiba.
  • principlei  (19.03.18 13:40:35 ~ 13:41:12) 
olmasını istediğim ama hayatımın bağlı olmadığı şeylerden çok çabuk vazgeçerim. hiç uğraşamam olacaksa olsun derim. en son dua etmekten vazgeçtim. azim ve kararlılığa inanıyorum.


  • olutaklidi  (19.03.18 14:02:15) 
ben galiba iş olayında pes ettim.. özellikle 3 senedir kurcalıyordum, ama son 1buçuk senedir her tarafa saldırdım. cv'ler, tanıdıklar vb. uğraştım ama olduramadım. şu gün itibariyle bi b.k olmayacağını kavradım. benden bu kadar :)


  • silah taciri  (19.03.18 16:10:21) 
Bu şekil bir hayat beni üzmeye başladığında.

Bir şey olsun istiyorsam, olmuyorsa, üzülüyorsam, sonunda amaaan bee olmazsa olmasın benden önemli mi şu üç günlük dünyada moduna giriyorum ve salıyorum.
  • i m cool with that  (19.03.18 16:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.