[]

kulaklığını telefonda usb-lightning dönüştürücü ile kullanan var mı?

3.5 mm kulaklık girişi olmayan telefona sahip olup kablolu kulaklık kullanmak isteyenler mecburen bu dönüştürücülerden kullanmak zorunda. kullananlara soruyorum, büyük sıkıntı çekiyor musunuz? kulaklığa takılı bıraksak o zımbırtıyı, sanki onun bir parçası gibi, hayatta hiçbir şey değişmemiş gibi yapabilir miyim? typec-lightning girişlerinizi normalden daha çok kullandığınız için bir sorun çıkacağını düşünüyor musunuz, bir gevşeme vs. hissettiniz mi? ses kalitesinde bir değişiklik olduğunu sanmıyorum ama benim aklıma gelen bir dezavantajı, "şu da şöyle olmasaydı" dediğiniz bir şey var mı?

genel tecrübe soruyorum yani, teşekkürler...


 
ben bu şekilde kullanıyorum. diğerinden hiç bi farkı yok. dönüştürücü devamlı kulaklığa takılı. o kulaklığı da başka bilgisayarda vs kullanmadığım için çıkarma ihtiyacı duymuyorum. henüz 1-2 ay olduğu için gevşeme konusunda yorum yapamam. yani benim için 'hayatta hiçbi şey değişmedi'.


  • elorelia  (19.03.18 12:32:36) 
4.5 yil 3.5 mmli en son telefonumdan sonra yeni telefonumda bir aydir ayni bu sekil kullaniyorum cok buyuk bir dezavantaji yok acikcasi dedigin gibi hep takili kullaniyorum o donusturucuyu. Sadece kulakligin jal girisi duz degil de L seklineyse cebe sokarken falan azicik sikinti cikarabiliyor ama islevselden ziyade beyaz donusturucunun cuk gibi sallanmasina sebep olma seklinde daha cok

Telefon bakarken ilk baslarda 3.5 girisi olmayan telefonlari kafadan eliyordum simdi olsa asla yapmam degerlendirmeye bile almam bu konuyu
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.03.18 12:34:15) 
Eğer dönüştürücü sahte bir ürün değilse orijinal telefonun içinden çıkansa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu kadar kafaya takmaya gerek olmadığını düşünüyorum.


  • hehe  (19.03.18 12:34:28) 
kardeşim bayadır öyle kullanıyor ama lightning girişi sıkıntılı tabi ya, şarj ederken bile bir süre sonra sapıtıyor.
gerçi tozdan oluyor genelde, temizliyorsun geçiyor. abuk bir zorlama yapmadıkça portlarda sorun olacağını sanmam.

  • passion rules the game  (19.03.18 12:56:23) 
normalde (eski telefonumda kulaklık girişi varken de) bluetooth kulaklık kullanıyorum. bu kulaklık serviste iken bir hafta usb c dönüştürücü ile kablolu kulaklık kullandım. kablosuza alıştıktan sonra kablolu zor geldi.

telefonun içinden çıkan dönüştürücüyü kullandım. telefona takmada bir sıkıntı yok. çıkarması ise biraz daha güç istiyor. eski telefonda kulaklığı tek elle çıkarabilirken yeni telefonda bir elle telefonu tutarken diğer elle dönüştürücüyü çekmek gerekiyor.

dönüştürücü beyaz renk, kotun cebinde maviye boyandı bir haftada.
  • inheritance  (19.03.18 13:03:19) 
orijinal olması lazım +1

ben kaybettim mesela :(

39 lira meret.
  • himmet dayi  (19.03.18 13:26:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.