[]

Kedi sorusu

Bir kediye ev sahipliği yapıyorum kısa süreli, benle 2-3 ay kalacak (sonra Almanya'ya gidecek, orada sahiplendirdikleri için) Bu kedicik daha önce Yedikule hayvan barınağındaydı, bir süre bir kadınla kaldı, şimdi benle. 1.5 yaşında dişi, Feline hastalığı varmış. Bu nedenle bir önceki evde ayrı odada tutmuşlar hep onu, diğer kedilere geçmesin diye. Çok çok güzel tatlı bir kedi fakat sürekli benle olmak istiyor. Ben home office çalışıyorum, sürekli masaya, bilgisayarın üstüne çıkmak istiyor, uyurken sürekli göğsümde ve yüzüme geliyor, uyuyamıyorum. Dünden beri bir de hafif hafif (acıtmadan) ısırmaya başladı. Sevgi istiyor biliyorum fakat şu an hiçbir iş yapamıyorum, sürekli benle olmak istediği için. Ne yapabilirim, nasıl eğitirim? Kedileri aşırı seviyorum ama daha önce kendi kedim olmamıştı hiç.

Bir de kedilere alerjim mi var acaba gibi bir durum var. Kollarım falan kırmızı bir şeyler çıkıyor, kaşınıyor aşırı. Bunun testi nerede yapılır, devlet hastanesi olarak? (Taksimde yaşıyorum)

Teşekkürler.

 
alerji testi Göğüs hastalıklarında yapılıyor. Masaya çıkmaması için hafif su fışkırtın üstüne , genelde kaçıyolar. (çiçek sulama fısfıslarıyla korkutuyordum ben ) Masaya çıkmamasını öğrenmesi için. Sevgi istemesi normal, ona yapacak pek bişey yok. Uyurken de üzerine çıktıkça dönün, ya da ayaklarınıza doğru koyun. Tamamen engel olamıyorsunuz ama azaltıyorlar. Ben yatak odasına almayarak çözüm buldum. Artık üzerime çıkmalarını geçtim. Gardrop un üstüne çıkıp uyuyor, inmek istediğinde üzerime atlıyordu. Uyurken çok korkunç bir durum oluyor tabi bu durum.


  • i am a legal alien  (19.03.18 21:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.