[]

can yüce'yi tanıyor musunuz?

youtu.be

bu adamın bu kadar fanı olması çok garip değil mi arkadaş? müziğe dair hiçbir şey yapmadığı gibi izleyici kitleşiyle taşak geçer gibi söz yazmış bir de. aklım kaçar aklınla çünkü senin aklın akıllı aklımdan nedir abi? hayır herkes de şöyle müthiş, böyle efsane dizmiş methiyeleri. benim göremediğim ne var bu adamda şimdi? kimi kıskandığımı filan düşünebilir ama çocukta kıskanılacak şey de yok. ve çok çok itici. piyasada çok boş şarkıcı var buna mı takıldın? evet çünkü çok fazla kötü. kötünün kötüsü.

ne düşünüyorsunuz?

 
tanımıyorum ve yanlış anlama lütfen ama sen nasıl karşılaşmış olabilirsin ki?
yani cidden bu şarkıcıları nasıl oluyor da tanıyorsunuz?
facebook'ta arkadaşlarınız mı paylaşıyor? twitter'da mı paylaşılıyor? cidden nasıl?
  • nigeo  (19.03.18 06:40:14 ~ 06:40:23) 
bu memlekette arkadan ittirerek eşeği bile bu hale getirebilecek insanlar var.

bundan ne dandikleri var haberiniz yok. görüyoruz işte yapma etme diyoruz da bazen böyle kaçıyo aradan haha
  • alperz  (19.03.18 08:00:51) 
Can Yuce'yi Can Yucel okudum; "Niye garip olsun ki, tas gibi sair" derken "Muzik mi? Can Yucel ne zaman muzik yapmis"a gectim; kafalar cok karisti :)

Can Yuce'yi ilk defa duydum ama ben sayilmam, cok fazla kisiyi ilk defa duyuyorum genelde. Bana hitap etmedi, sessizligimi dinlesem daha cok zevk alirim (ki haksiz rekabet oldu, sessizligimden zevk aliyorum) ama seveni, hitap edeni varmis demek ki.

Ikinci bakista ben de yorumlara takildim. Ilk yorumu yapan "Gercek emek bu iste!" tarzi bir sey yazmis. Bu sarkilar gercekten bu kadar emek gerektiriyor mu? Bildigimiz tuketip atmalik, sezonluk pop sarkisi. Yani, bir emek vardir illa ki ama niye olumsuz eser muamelesi yapmislar, ben de anlayamadim.
  • aychovsky  (19.03.18 08:50:21 ~ 08:54:49) 
Kötü evet. Kulaklarımı tırmaladı. Keşke açmasaydım. Tanımıyorum.

İnsan maruz bırakılabiliyor bu tür müziklere ne yazık ki. Geçen hafta bir hamburgercide oğlum, anne baksana duyuyor musun ne kadar kötü müzik deyince, ben de garsona sordum bu kim ya diye. Burak King diye biriymiş. Yani 12 yaşındaki çocuk bile anne iki akorla müzik yapmış, sesi de berbat diyebiliyor :) İşte böyle restoranda, takside dolmuşta, bakkalda bu tür kötü müziklere maruz kalabiliyoruz. Bu da bu ülkenin gerçeği.
  • old possum  (19.03.18 10:07:26 ~ 10:11:01) 
Bu başlığı ben 2 gün önce açmayı düşündüm ama değmez diyip acmadim ahah :D turkiyede müzik kalitesi berbat. Insanlarda ne tarz ne zevk hicbir sey yok. Sacma sapan gondermeli sozler, arabesk pop bi melodi yaparak sen de kendini duyurup fanlarin olabilir ya da alternative em g d li bi seyler yazip üstüne yine sacma ama hafif gondermeli sozler ekleyip de fan kitlesi olusturabilirsin. Insanlar sozleri cok onemsiyor. Ben melodiciyim. Eger sarki cok hosuma giderse armonisine bakarim. Sozleri o zaman dikkatimi ceker. Ama bu şarkı gercekten ayri bi boyut ve de "gercekten" seven insanlar var. Insan daha bi soguyor hayattan, insanlardan vs vs.


  • funl  (19.03.18 10:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.