[]

Sevgili Ankara'lilar.. Ankara'da kalcak yer ile alakali bir maruzatim vardi, lutfen bir bakiniz.

Bu benim cok sevdigim doktor bir arkadsimin ilanidir. (ki kendisi de bir sure oncesine kadar sozluk yazari idi)

----
ben ve doktor erkek arkadaşım 18 nisanda tıpta uzmanlık sınavına girecegiz. sınavdan önce ankaradaki TUS kampına gelmeyi planlıyoruz. kamp 25 mart - 18 nisan tarihleri arasında haftaiçi haftasonu her sabah 8'den akşam 9'a kadar sürüyor. Bu tarihler arasında ankarada kalacagimiz bir yer arıyoruz. Bu yer boşta bekleyen kiralık bir ev veya pansiyon olabilir. Yeter ki temiz güvenli ve kızılay'a kolay ulaşılabilen bir yer olsun. 1 ayligina evini kiralayacak birileri de olabilir icinizde. kira meblagini ayrica konusabiliriz.

irtibat icin mail: tusdoktor@hotmail.com
----

herhangi bir fikri onerisi olan varsa kendisiyle gorusebilir.
tesekkur ederim.

(bir iki gun yukarda olsa ne guzel olurdu mesaj. olurdu valla.)

 
günlük kiralık ev ilanları var sahibinden.com'da..

www.sahibinden.com

bu kiralama işleri malum amaçlar için de kullanılsa kimse gık demiyor.. ama düzgün amaçlara da uygun tabi..rahat olunuz.. (arkadaşımdan biliyorum)
  • kedi babasi  (19.02.10 08:17:14 ~ 08:17:36) 
maltepe'de yol-iş sendikasının misafirhanesi var. üyelere 10, üye olmayanlara 20 tl sanırım. kızılay'a yürüyerek 15 dakika falan sürer, metroyla 2-3 dakika, otobüsle 5 dakika falan.

odalar 3 kişilik, yanınıza birini vermemeleri için konuşabilirsiniz. 37 ekran kablolu tv var. sıcak su 24 saatti diye hatırlıyorum, ya da akşam 8'den sonra geliyodu, tam bilemedim. halıfleks yok, ki beni en sinir eden nokta budur, yerler beton, şahsen uyuz oluyorum. güvenlidir, sürekli emekli amcalar kalmaya gelir, gürültü falan da olmaz :)

bende kayıtlı olan numaraları: 03122302946

bilginiz olsun... sınavda da başarılar :)
  • sezercik yavrum benim  (19.02.10 22:48:32 ~ 22:52:47) 
maltepe yol iş sendikasının misafirhanesinde kalabilmek için ya üye olmak gerekiyormuş ya da yöneticilerin referansı olması gerekiyormuş. tanıdığı yönetici olmayan sokaktaki vatandaş öylece arayıp rezervasyon yapamıyormuş. ama yine de teşekkürler :c)


  • zeynep  (20.02.10 16:31:40) 
kızılayda izmir caddesinde devlet su işlerinin misafirhanesi var, herkese açık, geceliği 10 tl idi geçen sene. yalnız çok önceden rezervsyon yaptırmak gerekiyor. doğaldır ki bu fiyata yer bulmak pek mümkün olmuyo kızılayın geöbeğinde. telefonu kaybetmişim ama ben zamanında dsinin sitesinden 3-5 yer aradıktan sonra bulabilmiştim, bi şansınızı deneyin isterseniz.
orası olmazsa bahçelievler de enerji bakanlığının bi misafrihanesi var, orası da herkese açıktır ama biraz daha pahalı 35-40tı yanlış hatırlamıyorsam, kızılaya ulaşım tek dolmuş-otobüstür ama orda kalmaktansa kızılaydaki küçük oteller aynı fiyata gelir zaten.
başka bi alternatif, mülkiyeliler lokalinin oteli var. yüksel caddesinde, herkese açık, öğrenci 50 tl. kızılayın göbeği, sıcak sulu tvli, yalnız biraz gürültülü muhit.
bi bakın, belki işinize gelir.
sınavda başarılar.
  • halanne  (22.02.10 12:04:29) 
meşrutiyette erşan otel var. 30lira geceliği. fakat tv'yi açma:)


  • atmosphere  (22.02.10 16:53:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.