[]

sevmek versus sevmemek

Malum bahar ayları...>

Ya şimdi ben birinden hoşlanınca dengem şaşıyor garip bir ruh haline bir öforiye bürünüyorum, kendimi tuttugumdaysa engellediğimdeyse aşırı karamsar oluyorum, sevilmiyor hissediyorum.

mavi hap kırmızı hap...

siz hangisini seçerdiniz?

_sen sevme lan ayı!
tamam ben onu dedim demenize gerek kalmadı.

 
exclude keywords (artvin,öğretmen,land rover)


  • binder dandet  (18.03.18 20:51:48) 
artvin'e gitsem mi gitmesem mi diye mi kararsızsın, pek anlamadım ki. nasıl yardımcı olalım yani biz


  • sikkolata  (18.03.18 21:05:27) 
çekilişe katılmak istiyorum.


  • Tears of Devil  (18.03.18 21:09:20) 
kardeş sizler nerenin manyağısınız? dedi raskolnikov rublelerini cebine yerleştirirken. Rublelerden yansıyan ışık adeta gözünü almasına rağmen ''şükür'' diye düşündü.


  • binder dandet  (18.03.18 21:13:51) 
Kırmızı seç, hiç değilse sorumluluk sende olur, keşke demezsin.

Mavi hap her zaman bir sonraki meselede 'mavi mi kırmızı mı?' sorusunu geri getirecek sonuçlar doğurur.

Yaşadığın sürece sürekli hipnozda, uykuda olamazsın diyorum, bilinç dışı veya bilinç altı sürekli dürter uyandırmaya, dengelemeye çalışır.

'la logique' her zaman uzun vadede galip gelir, aksine gidene keşke dedirtir.
  • idexo  (18.03.18 23:08:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.