[]

telesiyej kazası

40 ve 25.saniyelerdekiler neden atlamamış olabilir düşünüyorum bulamıyorum www.facebook.com




 
cevabı bulamayacak ne var? insan beyni stres anında mantıklı düşünemiyor. hele ki bu tarz bir durumda yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi donup kalmak hiç de mantıkız değil. yazık olmuş. ölmüşler mi?

o değil de, dangalağın teki facebook yorumlarına "kaza geliyorum demiyor," yazmış. lan 1 dakika 10 saniye boyunca kazanın gelişini izledik. kadın hâlâ kaza geliyorum demiyor diyor sdfghjklş.
  • sen git ben geliyorum  (18.03.18 06:45:22 ~ 06:57:22) 
bu ne aga korku filmi gibi. yani atlamak da sonucta kotunun iyisi bir durum orada. adam belki ayagini kiracagina, belki durur diye dusunuyor.


  • baldur2  (18.03.18 10:14:58) 
hem bi yerlerini kirmadan atlamalari, hem de sonraki vagon(?)un kafalarina capmadan gecmesi icin 2-3 saniye gibi bi aralik var. ki o hizda giderken ve arkalari donukke o araligi yakalamalari zor. baska bi acidan cekilmis videoda cevredekilerin o 2 saniyelik zamanda "atla, atla" diye bagirdigini duyabiliyosun. kimisi atliyo, kimisi iste ne oldugunu anlayamadigi icin atlamiyo/ atlayamiyo.

@sen git ben geliyorum, olen yokmus. 10 kusur kisi yaralanmis.
  • lamartin  (18.03.18 17:05:42) 
Ben direkt mal olduklarini dusundum. Korkudan mallastilar muhtemelen o an. Yakinlara dogru epey alcaliyor, rahatlikla atlarsin normalde.


  • stavro  (18.03.18 17:43:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.