[]

duyurunun tasarimcilari ve dikis bilenleri

Simdi ben evinden isine yemek tasiyan bi insanim. Ve cogunlukla (hava durumu cok kotu degilse) 1.5 kmlik mesafeyi gelirken de giderken de yuruyorum. Yediklerimi koydugum kaplar da kimi zaman buyurken bazi gunler kuculuyor. Kucuk kaplarimi koymak icin poset secenegi bulabiliyorum ama buyuk icin cok sey denedim bir turlu istedigim verimi alamadim kullandigim posetlerden. En son bu bez cantada cok rahat ettim. Elyaf pastane cantasi olarak geciyor.

Sadede geleyim simdi ben bu cantanin daha kalici bir versiyonunu yapmak istiyorum. Aslinda asil amacim bunun su gecirmeyen ve fermuarli olanini yapmak ama o kismi sanirim biraz utopik. Neyse kumas olarak ne kullanmaliyim bilemedim. Daha kullanisli hala nasi getirebiliriz? Tahta saplarin yerine bez olanlar da var ama ben tahtanin kullanisini sevdim elim guzel kavriyor ve rahatsiz vermiyor. Tutma kismi tahta kalsin istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.


 
Ne cantaci ne de terzi ugrasiyor maalesef boyle seylerle. Elinizdeki cantayi kalip olarak kullanin. Kac parca ise, cantayi par alarina duzgunce ayirin, aldiginiz kumasin ustune koyun. Kenarlara 1cm gibi de dikis payi verin. Kumas olarak da suni deri olabilir, onerildigi gibi.


  • rn  (16.03.18 23:01:25) 
Pintereste güven
Lunch bag pattern yaz çıkıyor.

  • fasulyek  (17.03.18 00:39:20) 
Ayrıca su geçirmeyen kumaşlar var onlarla içli dişlı dikebilirsin güzel olur.


  • fasulyek  (17.03.18 00:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.