[]

Erkeklere soru

Türk kadınının teni genel olarak kötü mü? Tenin güzel dediğiniz birinin teninin özellikleri nasıldır ve gerçekten öyle düşünmeseniz dahi kuş elden uçmasın diye her kadına diyor musunuz bunu?




 
Genelde pürüzsüz değil, Avrupalılarla karşılaştırılınca. Ama bunu yermek için söylemiyorum; zira erkeklerde de durum aynı. Coğrafi koşulların daha sert olmasının ve beslenmenin etkisiyle ilgili bir durum. Ama tabii buradan "bomb.k" diyorum anlamı çıkmasın.


  • skooma  (15.03.18 22:33:23 ~ 22:34:00) 
'Türk kadınının teni' genellemesini yapamam, fakat türk erkekleri yabancı kadınların tenini daha çok beğenecektir genellemesi yapabilirim. Tam tersi yabancılar için geçerlidir, onlar da Türk kadını/erkeği tenini beğenecektir. Bununla birlikte erkeklerin bilinç düzeyinde kadında herhalde en son fark ettiği şeylerden biridir ten. Ondan önce çok yaygın yaygın fetişlere veya kadının öne çıkan özelliklerine odaklanacaklardır.

Bir tünel vizyon düşün: fineartamerica.com
Erkekler bu genişlikte bir perspektifle görüyordur karşısındakini. En azından sevişene kadar. Seviştikten sonra incelemeye başlar.

Bir kimsenin teni öne çıkan bir özelliği değilse de iltifat edilmez herhalde. O yüzden her kadına 'tenin güzel' denmiyordur, fakat sorulduğunda birçok erkek kadınları kırmak istemediği için geveler, kelimenin bağlamını değiştirir.
  • idexo  (15.03.18 22:48:05) 
Böyle bir genelleme yapamam ama "kuş elden kaçmasın" diye gibi saçma bir sebepten de herkese tenin güzel diyemem.


  • kablelvuku  (16.03.18 00:02:17) 
Dünyanın çeşitli bölgelerinden deneyimi olan bir insan olarak; hayır Türk kadınının teni kesinlikle kötü değil hatta ilk 4’e girer.


  • Northern Mariner  (16.03.18 01:32:58) 
cilde iltifat gelmiş heralde. türk kadını teni nasıldır diye soru olamaz çünkü kapsam çok geniş. yabancı teniyle türk tenini nasıl kıyaslayabiliriz allaşkına ya biraz mantıklı olun bence. herkese de söylenmez tenin güzel diye. kadının kendi tenini beğendiği tahmin ediliyordur ona denebilir, gerçekten beğenilmiştir o zaman denebilir.


  • sonsuz  (16.03.18 02:25:16) 
kişisine göre değişir ama erkeklere göre kesinlikle daha iyi. beğenmedikleri tene zaten tenin çok güzel demez kimse, bayağı zorlama bir şey. tenini sorunca siyah noktasızlık, pürüzsüzlük, canlılık gibi şeyleri anlıyorum bu arada, başka bir şey soruyorsan bilemem.


  • pinkpeony  (16.03.18 01:51:21) 
devilred hanımcım 2-3 sene önce bir ifşada fotonu görmüştüm. maşallahın var nazar değmesin hala unutmadım bak kızıl saçlı falandın. adam tenin güzel diyorsa doğrudur. her yerin güzel zaten, kuş elden uçmasın diye demiyor erkekler şüphecilik yapmayın durduk yere asdsaasd.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (16.03.18 10:15:44) 
Başka iltifat edecek yer bulamamıştır belki adam. Erkeklerin en son iltifat edeceği yerlerden biridir çünkü ten. Sana yalakalanmaya çalışan biri falan mıydı?

Ayrıca evet Türk kadınının teni genel olarak bayağı güzel. Bunu pek çok ülkede bulunmuş biri olarak söylüyorum. Türk kadınının genelinin teni hafif buğdayımsı veya esmer olduğu için fazla hassas değil ve dolayısıyla da fazla bir problemi yok. Beyaz ten daha hassas ve probleme müsaittir çünkü. Bu sebeple bilhassa orta ve kuzey Avrupa’daki kadınlar Türklere oranla daha fazla cilt sorunu yaşıyor.
  • i m cool with that  (16.03.18 10:44:01) 
bence güzel. hepsi güzel diyemem ama güzel olanlar hayli çok ve bana denk gelenler de öyle oldular hep.


  • dafuq  (16.03.18 11:07:46) 
Bazı tenler var aşık oluyorsun.

Genel olarak kötü değil yani
  • MaNOfTheYear  (16.03.18 11:15:12) 
Genel olarak kotu diyemem. Genel olarak iyi de diyemem. Her turlusu var bizim ulkede. Slavlarla karsilastirirsak onlarin teni daha iyi diyebilirim. Genel olarak Avrupa'lilarin teni daha iyi diyebilirim kendi adima. Ama Turklerin teni kotu diyemem asla. Fena tenler var.


  • stavro  (16.03.18 11:56:59) 
Bence güzel.Türkiye disinda bir ülkede yasiyorum. Benim de türlü milletten hemcinsimi incelemem sonrasinda vardigim kani bu. Türk kadini zaten genel olarak güzel. Tek sikinti insanlarin spor yapmayi aliskanlik haline getirmemis olmasi. Saci, kasi, gözü gayet de yerinde insanlariz.

Burada OkCupid'de tas gibi cocuklar "Sabah kalkip yüzünüzü yikayinca kaslariniz hala yerinde duruyorsa, mesaj atip sansinizi deneyebilirsiniz!" falan yaziyorlar. :D
  • chitosan  (16.03.18 12:06:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.