[]

Cin tonik içimi zor mu

Merhaba. Şu an migros yolundayım ve bi şeyler alıp içeyim diyorum. Cin içebilir miyim, zorlar mı? Fiyatlar malum para ziyan olmasın :) viski ve votkadan başka bir şeyler olsun istemiştim bu sefer.




 
Ne kadar cin koyduğunuza göre değişir. İki birim tonik bir birim cin koyarsanız oldukça hafif bir içimi oluyor.


  • synthetic a priori  (15.03.18 20:41:17) 
risk almadan sarhoş olmak istiyorsan boşver derim ben çoğu kişi çok rahat içer ama sevmeme ihtimalin de var.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.03.18 20:41:38) 
cin bildiğimiz çam ağacı gibi kokar, aroması öyle.

bir yudum alınca, dalından kozalak koparıp ısırmış gibi oluyosun.
  • Photographer  (15.03.18 20:51:02) 
Paran varsa tonik monik alma. İyi bir gin al ve sek iç.


  • malheiros  (15.03.18 21:02:25) 
normal olcusunde icimi cok kolay. cin sek falan icilmez dalga gecmek icin yazmislar.
yaninda yesil limoncuk dilimle

  • hot potato  (15.03.18 21:19:18 ~ 21:20:08) 
şu an ben de içiyorum cin tonik, tavsiye ediyorum şiddetle. (:


  • treamorg  (15.03.18 21:19:49) 
Cin bir ton baharatin karisimindan yapiliyor, cok farkli kokan, tadi farkli cin var. Ne alacaginizi yazmadiginiz icin, klasik tonige de beyaz Bombay önerebilirim. Mavi Bombay, baslangic icin agir aromali olabilir. Onun disinda viski, votka gibi yuksek alkollu icki tuketiyorsaniz, zorlamaz. Bir de cam agaci degil, ardic o.


  • buf-e kür  (15.03.18 22:14:55 ~ 22:15:27) 
Paran ziyan olmaz kesinlikle votka gibi değil tadı tat olarak benzeri yoktur.yavaş iç ilk defa içenler genelde sarhoş olur.


  • spacy  (16.03.18 02:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.