[]

Hangi güneş kremi?

Merhabalar sevgili duyuru kullanıcıları,

Yaz-kış kullandığınız ve önerdiğiniz bir güneş kremi var mıdır? Varsa markası ve ismi nedir? Ve bu kremin kullanımı nasıldır? Makyajın altına sürdüğümüzde sorun çıkar mı?

Kısacası bu konunun pîrlerinden, tarafımı aydınlatmalarını rica ediyorum. Çok teşekkürler, sevgiler <3

 
Su bazlı olmasında fayda var.

Ben Darphin'in 50 faktör olanını kullanıyorum. Makyaj altında kullanılmasında bir sorun yok.
  • kayranin kedisi  (15.03.18 13:07:17) 
www.dermoeczanem.com
Ben bunu kullanıyorum yaz kış, makyaj altına uygunmuş ama cilt makyajı yapmadığım için uygulamada sıkıntı oluyor mu bilmiyorum.

  • kobuzchu kiz  (15.03.18 13:39:00) 
uzun uğraşlar sonunda en çok body shop ın skin defence ürününden çok memnun kaldım. su bazlı. onun dışında tüm eczane ürünlerini denedim neredeyse hepsi yüzümde sivilce yaptı. su bazlı denilenler bile bana yağlı geldi. sadece japonyada satılan su bazlı denilen ürünler gerçekten su bazlıydı ve çok çok hafifti malesef o markadalar türkiyede yok tabi.


  • iwillsee  (15.03.18 15:16:27) 
sebamed'in gunes kremleri iyi bence.


  • for the record  (15.03.18 16:33:13) 
rossmannlarda satılan sun ozon markasının kremleri f/p canavarı. çok ucuz ve rengim gram koyulaşmadı yaz boyu güneş altında kalmama rağmen. kış 30, yaz 50 faktör kullanıyorum pek çeşidi yok zaten sarı ambalajlısı 50 beyazı 30. makyaj altına nasıl olur bilemiyorum sun ozondan aldıklarım hep mekanik etkili kremlerdi yani beyaz beyaz kalıyordu sürünce. ki bence etkisinden tam olarak yararlanabilmek için bu şekilde kalması gerekiyor. ama kimyasal etkili kremler makyaj altına daha uygun olabilir.


  • regenbogen  (15.03.18 16:44:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.