[]

yulaf ezmesi süt ve yogurtsuz nasıl yenir? özelikle ögle yemegi iş yerinde

sb




 
Yumusatmadan yenmez. Eğer lezzete cok takilmayan biriyseniz yulaf seviyesinde su dokup mikrodalgada isitip yiyebilirsiniz.Varsa tarcin yavanligini alir.


  • leben  (14.03.18 22:56:57) 
su ile biraz pişirip tarçın, badem, muz, elma, kırmızı meyveler ile artık ne seviyorsanız tatlandırıp yenebilir.


  • ontheroad  (14.03.18 22:58:42) 
Sek quark içine koyuyorum ben.Yoğurt değil süt değil;)


  • basubadelmevt  (14.03.18 23:06:08) 
Ben normalde lilalif şeklinde olanı kaşıklayarak yiyordum gereksiz bir öğün olduğu için artık yemiyorum. Düz yulaf ise pek yenecek gibi değil bana göre işlenmiş halini yerim mesela Altınbaşak ama düz yulaf ezmesi süt ile bile olma hatta internette satanlar bazen at yirmi olan yulafı gönderiyor.


  • alp9900  (14.03.18 23:34:43) 
Yulaf ezmesi, yumurta, biraz zeytinyağı ve yoğurt ile kurabiye yapıyorum çok lezzetli oluyor. Tuzlu kurabiye için birazda tam buğday unu ekliyorum. Çörek otu ve pulbiber ekliyorum. Tatlı kurabiye için; un ve yumurta yerine bir muz da kullanabilirsin. İçine tarçın ve kuru meyve ilave ederek Tatlandırabilirsin.


  • titanyum  (15.03.18 02:58:58) 
Öğle yemeği kısmını bilmiyorum ama ben kilo almak için diyetisyene gittiğimde kahvaltı için yulaf + lor peyniri + yumurta + yeşillikten oluşan bir omlet tarifi vermişti, epey de lezzetli oluyor.


  • normalisoverrated  (15.03.18 10:27:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.