[]

Bu akupunktur nasil bir mucizeymis ya?

2008'den beri süregelen sirt agrilarim vardi. Kimi fubromiyalji dedi, kimi kas spazmı. Cesit cesit seyler. Gormedigim tedavi kalmadi ona rağmen gecmemisti. Sirtim kaskatiydi. Duzenli masaja giderdim. Masajdan cikarken daha agrilarim başlıyordu. Hatta terapistler ben hayatimda hic bu kadar zor masaj yapılan sirt girmedim derdi.

Neyse bir kurumda ucretsiz akupunktur teshis/tedavi etkinligi vardi. Gittim. Oradaki hoca sende miofassial agrilar var dedi. Boynuma 4 adet, bacagima birer adet igne batirdi. Dusuk akim elektrik verildi. Daha montumu giyip salondan cikarken sok oldum. Sirtimdan 500 kg yuk alinmisti sanki. 1 ay oldu, sirtimin ici sondu, sanki fazlaliklar varmis da bosaltilmis gibi.

Ruya gibi bir sey bu agrilari cekmemek. Hala inanamiyorum. Boyle bir tecrubesi olan oldu mu hic daha once?

Giderken ve uygulama sirasinda da yav he he iki igne ile dermansiz derdime derman olacaklarmis kafasindaydim. Saka gibi.

 
9 ay migrenim tutmamıştı benim de mesela. Benimle başlayan bir adam vardı, bel fıtığından yürüyemiyordu, ona düşük akım elektrik de verdiler iğnelerle bir ayın sonunda adam yürüyerek çıktı gitti. Ama kürleri var bir de herkese yaptırmamak lazım. Cidden kritik noktalar var ona yapamazsa manası ypk başka bir şehirde de gittim daha sonra hiçbir işe yaramadı, adam doktor ama şarlatan çıktı.


  • kullanıcıadımbuolsun  (15.03.18 00:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.