[]

10-15 sene önce moviemaxte izlediğim iki filmin adını bulamıyorum

ilki ve en çok kafama takılan böyle bilim kurgu distopya survival tarzı bi film. tünel gibi karanlık fakat geniş bi yerde geçiyor.beş altı kişi var, mesela bi adam kafasını yerden bi metre yükseklikte kutu gibi bi makinenin içine sokmak istiyor, herkes yapma diyor bu yapıyor ve ölüyor kafası kopuyor ama gore değil pıt diye makinenin içinde kalıyor bunun bedeni de düşüyor. sonra bi tane kız var içinden beş altı tane ip geçiyor, tavandan yere olacak şekilde beyaz görece ince ip. ipleri kesiyorlar kızı kurtarmak için kız bağırıyor falan bu kız burdan kurtulanlardan biri. filmin sonunda iki üç kişi çıkış gibi bi yer buluyor, güneş ışığına doğru atlıyor film orada bitiyor. ya böyle üç dört sahnesi çok net kafamda ama kesinlikle bulamıyorum filmi. testeredeki gibi bi ses yönlendiriyo bunları ama testereden daha eski bu film.

ikincisi de iki kız çocukları olan bi çiftin evine camı keserek giriyorlar, kızlardan birini uyandırıp ayakkabılarını giydirip kaçırıyorlar. bunu yapan da karı koca ama çatlak bi çift, dindar takılıyorlar, bi iki sene yanlarında kalıyor, sokaklarda yaşıyorlar çalıp çırpıyolar dileniyorlar ufak şeyler satıyorlar. babası kızı aramaktan vazgeçmiyo hiç annesi çoktan ölmüştür diyo iplemiyor sonra sokakta bi polis bunu fark ediyo sen o kız mısın diyo kız bi süre cevap veremiyo psikolojisi pert olduğundan. sonra karakola gidiyolar ortaya çıkıyo falan.

ay yalvarırım ilkini bulun genresına göre bakmadığım liste kullanmadığım arama motoru kalmadı kafayi yicem

 
Birincisi Cube serisinin bir filmi ama hangisi bilemedim.

Bir de paragraflar arası boşluk bırak kör oldum :'(
  • exla  (14.03.18 20:43:07) 
hallettim :) araştırır bulurum kaç tane varsa çok bilendim


  • alice bonnie stanley  (14.03.18 20:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.