[]

saçma sivilceler

merhaba,

işe başladığımdan beri (kasım) sırtımda, göğsümde saçma sapan acıyan sivilceler çıkıyor. daha önce de bu tarz şikayetim vardı fakat sebebi bence haftada 2-3 burger king yemem, şekerli şeyleri çok fazla tüketmem falandı.

yaklaşık 2,5 senedir 10 kiloya yakın verdim ve yediklerimi kontrol altında tutup, kalori sayıyorum. buranın yemekhanesindeki yemekler çok yağlı o nedenle diyet kısmından alıyorum salataydı, ne bileyim yok ıspanaktı, sebze haşlamaydı vs. şeklinde. bu kadar yemekten bahsetmemin sebebi önceden fast food yerken sivilcelerim vardı, fast foodu bıraktım geçti, şimdi yine var ve fast food yemiyorum O ZAMAN KESİN YEDİKLERİMDEN ÖTÜRÜ şeklinde bir mantığa sahip olmam.

neden olabilir ya? yaz geliyor help ;_;

 
Bir ihtimal işe başladığınızdan beri polyester ağırlıklı gömlek vs giyiyorsanız ondan olabilir mi?


  • whoosie  (14.03.18 09:39:09) 
@whoosie yok hayır "serbest kıyafet" bir yer. kendi günlük giysilerimi kullanıyorum.


  • dedi ayca  (14.03.18 09:50:33) 
doktorların bu gibi durumlar için sihirli bi tanısı var; strestendir.


  • dedim ben sana  (14.03.18 10:00:37) 
Göğüs bölgesindeki sivilceler stresle daha yakından ilişkilidir. Yedikleriniz haricinde içtikleriniz noktasındaki değişiklikler de etkiler. Tüketmiyorsanız yeşilçay içmeye başlayabilirsiniz.


  • haykorsamdunyaya  (14.03.18 10:15:21) 
Su tüketimi??


  • westblack  (14.03.18 12:03:52) 
@westblack her gün en az 1.5 litre :(


  • dedi ayca  (14.03.18 16:51:56) 
Stres, az uyku, yorgunluk, kafaya bir şeyler takma, mutsuzluk. Bende en çok bunlar sivilce yapıyor.

Bir de süt ürünlerini bu aralar çok tüketiyor olabilir misin? Misal süt ve peynir bende çılgınlar gibi sivilce çıkarır.
  • i m cool with that  (14.03.18 17:03:01 ~ 15.03.18 14:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.