[]

Yardımı olan avukat arkadaşa hediye

ne olabilir?

kendisi vegan ve vegan döner sucuk verdim. Sinemaya götürdüm.

hiçbir ücret ödemedim ama.

 
Aklıma ''avukat; aristokrat mesleğidir, sakaryada tavuk döner yiyemez'' sözünü getirdi. Neyse;


Aksesuar olabilir, kol düğmesi seviyorsa güzel bir kol düğmesi alınabilir, bir müzik aleti çalıyorsa onunla ilgili küçük bir maskot alınabilir, takım tutuyorsa tuttuğu takımın büyük bir maskotu alınabilir. Şu minik ağaçlar var ya(yakından çekince devasa ağaç gibi olanlardan, onlardan alınabilir) imza kalemi alınabilir. bitti.
  • mete kudur  (14.03.18 01:06:04) 
Avukatlik asgari ucret tarifesini açıp bakin. Maskot falan bunlar komik. İyi niyetinizden eminim, arkadasiniz da muhtemelen bir bekletiye kapilmadan yardim etmistir ancak ben olsam bana maskot alinacagina hic alinmada daha iyi olurdu diye dusunuyorum, zira o emegin karsiligi o degil, tarifeye göre 1000 maskot falan eder en az. Buna gore bir sey alirsaniz emegini takdir etmis olursunuz diye dusunuyorum...


  • her giriste sifresini unutan adam  (14.03.18 01:15:33) 
@her girişte şifresini unutan adam sanırım bana cevap vermiş ama; ya hiç maskot almamış, ya avukatlık ücret tarifesi (bi gülme geliyor) konusunda ''takılmış'' ya da matematikte küçük problemleri var, vallahi ne yalan söyleyeyim benim de birkaç problemim var matematikte, gece duyuruda sormayı düşünüyorum.

Neyse, benim de bilgim olmadan fikir beyan ettiğim çok fazla duyuru var o yüzden olur böyle şeyler diye es geçeceğim ama ''avukatlık asgari ücret tarifesi'' olayı derin bir yaradır bende, orayı bari kanatmasaydın diye de küçük bi' şaka yapacağım. Emek konusuna ise hiç girmiyorum, iyi günümdeyim bugün. bi' de şarkı güzel: www.youtube.com


format dahilinde ''tek akıllı'' ben olduğum için de soruya cevap şunu ekleyeyim: arkadaşsa eğer akşam bi' yemeğe götürülebilir.
  • mete kudur  (14.03.18 01:22:04) 
ofisi vardır diye düşünüyorum. şimdi yeni yeni moda olan hani fanusun içerisinde ufak ağaçlar var kudurun bahsettiği gibi. çok şık duruyorlar. bene gayet klas bir hediye olur.

avukatlık asgari üret tarifesi de neymiş arkadaş. fazlaymış çok. maskot 25 kuruş falan değilse.
  • baharat  (14.03.18 02:04:04) 
@mete kudur
Meslek meslek diye her danisma sorusuna tuzlukla kosulan duyuruda asgari tarifeden sikayet etmemek gerek, bu birincisi. İkincisi ben cevap vermedim ama bir cevap gibi algilanacaksa elbette bir avukatin bilgisini emegini imza kalemiyle takdir edenleri tesvik eden herhangi bir yorumu benimseyemem. Orada da belirttim, taraflarin samimiyetleri ve beklentileri tartisilabilir bir alan degil. Ben kendi hissedecegim seyi yazdim. Size de sundugunuz hizmete karsilik gidip kalem alsinlar, bol bol “hayir” isi yapar sevdiklerinizi mutlu edersiniz.. (bu yorumu da isin ucretsiz yapildigi varsayimina dayanarak yaptigim sanilmasin, belki arkadas avukatin ucretinin yanisira bir hatira vs. Almak istemistir, bilemem. Degindigim sey bu degil)

  • her giriste sifresini unutan adam  (14.03.18 02:15:07) 
@her girişte şifre unutan +1


  • boran79  (14.03.18 11:28:25) 
hjsfsks "veganlık hediye et" yazmaya geldim, adam kendisi burada bile konuyu veganlığa getirmeyi başarmış bir şekilde. bence bi şey alma, senden öyle bi beklentisi yoktur.


  • der meister  (14.03.18 11:30:38 ~ 11:30:52) 
Ahahahaha izninle screenshot alıp ofistekilere göstereceğim. Nasıl bir "yardım" bu biraz bahsedersen "hediye"nin mahiyetini de birlikte belirleyebiliriz.

Edit: Keşke vegan döner sucuk vermeseydin, küfür gibi olmuştur o biraz.
  • vedatchilipeppers  (14.03.18 11:52:37 ~ 11:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.