[]

Sanirim arabanin hava yastiklarini kapattım

i.hizliresim.com

Soyle bir isaret yanip duruyordu. İnternetten baktigimda yolcu hava yastigi klidi falan yaziyor diye yolcu hava yastiklarinin kapali oldugunu dusunup kurcaladim. Yolcu koltugunun onundeki kapagi actigimda anahtar deligi yaninda da bu isaret vardi. Anahtari kontaktan cikarip buraya taktim iki uc kere cevirdim her seferinde cevirdigim yonden geriye atti. Sonra tekrar kontagi actigimda once soyle i.hizliresim.com bir isaret cikiyo sonra ilk attigim fotografa geri donuyor. Ne halt yedim ben simdi?


 
Su an mi acik yoksa onceden acikti da ben mi kapattim? İkinci fotograftaki isaret biraz iki koltugun da hava yastiklarini kapatmisim gibi gosteriyor :(


  • ceann deas  (13.03.18 23:44:04) 
normalde o hava yastığını kapatmak için çeviriyorsunuz ilk başta


  • burya  (13.03.18 23:46:34) 
Daha once hic yanmiyordu. İlk fotograftaki de kafasina gore yaniyordu en iyisi kullanma klavuzunu okumak sanirim


  • ceann deas  (13.03.18 23:52:02) 
Bahsettiğiniz torpido içi ya da torpido ile kapı arasındaki yüzeyde bulunan, kontak anahtarı ile sağa sola çevirdiğiniz anahtar iki yönlüdür sadece. Açar veya kapatırsınız, kurcaladıkça farklı kombinasyonlar yapmaz yani. Ya açıktır ya kapalı.

Olması gereken;

Kontağı açınca bütün uyarı ışıkları gibi bu uyarı ışığı da yanar, motor çalıştıktan sonra söner. Eğer kapalı konumda bıraktıysanız sönmez ve size sürekli kapalı olduğunu hatırlatır.

Işık sönmüyorsa "on" konumda olup olmadığını kontrol edin, eğer "on" konumundaysa ve hala ışık sönmüyorsa sistemde bir arıza olduğu için uyarı veriyor olabilir.

Yol bilgisayarından uyarıları/mesajları okumaya çalışın, silme varsa uyarıları silin. Yoksa servise gidip sildirebilirsiniz. Tabi ki bir arıza yoksa silinir uyarı, arıza varsa giderilmesi gerekir.
  • John Bloor  (14.03.18 10:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.