Giriş
(8)

Uydu Alıcısı

sebeklik
Selam. Site içerisinde bir eve taşınacağım. Sitenin TV için uydu sistemi varmış. Benim şimdi bir receiver almam gerekiyor. Uygun fiyatlı, bir kanaldan bir kanala geçerken mümkün olduğunca hızlı olan birşey arıyorum. Daha önce hiç uydu almadığım için pek bir cahilim bu konuda. Hangi markanın hangi mo
Selam. Site içerisinde bir eve taşınacağım. Sitenin TV için uydu sistemi varmış. Benim şimdi bir receiver almam gerekiyor. Uygun fiyatlı, bir kanaldan bir kanala geçerken mümkün olduğunca hızlı olan birşey arıyorum. Daha önce hiç uydu almadığım için pek bir cahilim bu konuda. Hangi markanın hangi modelini almamı tavsiye edersiniz?
0
sebeklik
(18.02.10)
(bkz: dreambox) diyorum ve köşeye çekiliyorum.
0
cruex
(18.02.10)
dreambox iyidir ama senin uygun fiyat aralığına gireceğini sanmıyorum. en güzeli uydu satan bir dükkana gir yada vatan-gold filan birine git isteklerini söyle sorular sor 50-150 tl arası çok güzel bişi bulursun.
0
pposeidon_1
(18.02.10)
next'in var minicik bi modeli. o da işine yarar sanki.
0
sutlu nescafe
(18.02.10)
Şimdi baktım, Dreambox'ın birçok modeli var. Gittigidiyor'da DREAMBOX DM - 500S fiyatları 150 TL civarında. Fiyatı uygun geldi? Alınır mı? Diğer markalara göre bir dezavantajı var mıdır?
0
🌸sebeklik
(18.02.10)
alınabilitesi var bence iyidir dreambox.
0
pposeidon_1
(18.02.10)
dreambox 500 klonu alın. 125 liradan başlar.
0
carnicero
(18.02.10)
150 tl olanlar klon tabir edilen çin işi dreambox'lar, orijinallerinden bir eksikleri yok ama güvenilir bir dükkandan almakta fayda var en azından dükkan garantisi tbir edilen şey olsun diye. dezavantajı yok ama nimetlerininden faydalanmayacaksanız çok getirisi de yok. ben klon dreambox 800 hd kullanıyorum ve memnunum bu arada.
0
lykos
(18.02.10)
menu ve kanal gecisleri hizli, ayrica genel itibariyle menusunun kolayligi acisindan goldmaster sat-72000 fta onerebilirim. 90 lira gibi bir fiyati var. biraz pazarlikla 80 e kadar alabilirsin belki.
0
entrapmen
(18.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.