[]

Burun eti büyümesi ve deviasyon bitkinlik yapar mi?

Bu hastalik cok yaygin olduğu icin bu dertten muzdarip duyurucular vardir burada illa ki. Konka buyumesi ve ufak miktarda deviasyon var buruncagizimda. 1,5 aydir falan burnum gun icerisinde sürekli tikaniyor ve ilac tedavisi olarak sprey kullaniyorum. Artik daha fazla dayanamadigim icin ay sonunda insallah konka radyofrekans ile etleri yaktiracagiz. Deviasyonu onemsiz gordu doktor abiler.

Nefes alamama falan bi yana ozellikle sabahlari bilincimi kaybetmis gibi oluyorum. Ne kafamı kaldirabiliyorum ne ise odaklanabiliyorum. Is hayatimi inanilmaz derecede kotu etkiliyor. Nefes darligi da yasiyorum mesela. Gogus hastaliklarina gitmistim oncesinde kontroller normal sadece inhaler vermisti daha rahat cigerlerim dolsun diye.

Bu bahsettigim halsizlik hatta bitkinlik, uykulu olma durumu ve sanki beyne oksijen gitmiyormuscasina beni isten gucten aparan bu illetin bu semptomlari sizin de basiniza geldi mi? Ameliyattan sonra duzelecek mi? Duzelmezse hayat tekrar yasanilir hale nasil donecek?

Sagikla kalin.

 
Bence birkaç doktorla daha görüş çünkü bende dedeviasyon var ve tek tarafta içteki et büyük. Ama sadece eti aldırmak sonuç vermiyormuş çünkü bir süre sonra ordaki yumuşak doku tekrardan büyüyor ya da şişiyormuş. Esas deviasyonu düzeltme yani septoplasti ile düzelir dediler. Yapılmazsa da yaş ilerledikçe kalp problemi oluyormuş.


  • neferkitty  (13.03.18 21:36:10) 
Bende burun kıkırdağı eğriliği ve buna bağlı ette şişme vardı.küüklüğüm hastalıkla geçti.nefes alamzdım başım sürekli ağrırdı.ameliyattan sonra aslında hafif eğrilik devam etmesine rağmen çok memnunum baş ağrılarım azaldı ve hastalıklarım neredeyse bitti.burun etini radyo dalgalarınile yakmıilardı sanırım.ama şöyle bir tavsiye vereyim eğer ameliyat olacaksan çok dikkat et ameliyat sonrası. Bu bundan sonraki hayat kaliteni şok belirliyor 2-3 hafta


  • birdposing  (14.03.18 01:05:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.