[]

Eski püskü eşyalar, bitpazarı vs. lazım

İstanbul'da antikacı adı altında soygun yapan yerler değil de, haftaiçi de gidilebilecek, arabayla park sorunu olmayacak, gidip eski püskü şeyler alınabilecek yer arıyorum. Bitpazarları sadece haftasonu var galiba.

Var mı bildiğiniz yer?


 
Zebramo gibi ikinci el satan uygulamalarda da güzel şeyler olabiliyor (ben fincan, tabak sevdiğim için buluyorum en azından).


  • kayranin kedisi  (13.03.18 15:14:47) 
çukurcuma vardı sanki emin değilim ama.


  • dedim ben sana  (13.03.18 15:15:19) 
Pazar günü Maltepe Zümrütevler mahallesinde kuruluyor, dibinde otopark var, 7tl.

Cuma günü Medeniyet Üni yanında kuruluyor, park işi sorunlu.
  • Nature Works  (13.03.18 17:50:05) 
feriköy bit pazarı var.


  • suicides underground  (13.03.18 18:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.