[]

Oynanmış sivilce izi

Hiç sivilce çıkmayan yüzümde son bir-iki aydır 3-4 tane sivilce türemişti. İltihaplı değildi ama bunları yolmak,oynamak çol keyifliymiş. Ne yazık ki bazılarını yoldum 3-4 defa. Kabuk bağladıkları halde oynadım.

Şu an o kısımlar siyah siyah olmuş,bilirisiniz bu görüntüyü. Bu siyahlıklar tamamen geçiyor mu?İz kalacak mı? Sivilce tamamen giti sadece oynandığı için izi var.

Çok kötü gözüküyor,umarım geçer.

 
geçer geçer.


  • caletti  (12.03.18 17:56:48) 
elini sürme, dokunma bile. iz orda olduğunu unutsun resmen. zamanla sönüyor. 1 2 ay alabilir belli belirsiz hale gelmesi ciltle alakalı olarak.


  • olutaklidi  (12.03.18 18:37:27) 
O siyahlikların üstüne üzüm çekirdeği yağı sürebilirsiniz. Benim omuzumdakileri geçirmişti.


  • curukturpkokusu  (12.03.18 19:39:49) 
Elma sirkesi, limon, gulsuyu (ya da normal su) bunu yap.


Elma sirkesi, yoğurt, karbonat bunu yap ama abla sozu dinle 3 dk ile başla. Cok hassas bir bolge varsa yuzunde oraya surme hatta. Haftada bir yap. Zamanla 10 dkya çıkart. Bunun tarifi için kozmikbakim diye bir site var google da bul ordan yap.

2 ay icinde %100 geçer. Ayrıntılı tariflerini google da ara. Heryerde yazıyor ordan yap.
  • mobydick  (12.03.18 20:21:23) 
Sirke falan surme yuzune sakin, en son care suyla seyreltmen falan gerekiyor. Yakarsin asitle yuzunu valla. Oynama dokunma hic geciyor.


  • bugun hava gunluk gureslik  (12.03.18 23:19:37) 
Ya hu 3-4 şey için bu kadar tantana yapılır mı, zamanla geçer hepsi. Yok illa bir şey süreceğim dersen o bölgeye geceleri azar azar medicassol sürebilirsin. Ama sürmesen de geçecek.


  • i m cool with that  (12.03.18 23:48:20) 
Geçer zamanla. Gece yatmadan üzerlerine kalınca bir silverdin tabakası sür.


  • lazor  (13.03.18 05:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.