[]

Ryan Babel ne yapmaya çalışıyor?

Merhabalar,

Bu adam sürekli Twitter'da telefon numarasını paylaşıyor. Hatta kendisini arayıp görüşmek isteyen kişilerle görüşmüş video koymuş filan.

Daha önce hiçbir ünlünün telefon numarasını paylaştığını görmedim. Reklamsa eğer uzun zamandır bu işin içindeyim böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım.

1 milyondan fazla takipçisi var çok rahatsız edilmiyor mudur? Reklam mı yapmaya çalışıyor yoksa çok sıcakkanlı olduğu için mi yapıyor sizce bunu?

Teşekkürler.

 
O iş için ayrı bir numara alamaz mı? Ayrıca reklam yapmak ve sıcak kanlı olmak arasında öyle kesin bir ayrım da yok ki. Niyetini de okuyamayacağımıza göre anlamsız bir sorgulama biraz.

Edit: Cevabım ukalaca gibi konuşmuşsunuz biraz ama asıl vurgum "rahatsız edilmiyor mu?" kısmınaydı. Soruyu anlamadım çünkü bu iş için normalde kullanmadığı bir hat kullanabilir mesela. Yoksa kastınız "arayanlar rahatsız edici konuşmuyor mudur?" muydu?

Şöyle bir ekleme yapayım, ünlü bir insan bu sorgulamaya kendi girse de işin içinden çıkamaz bence. Ben bunu sıcak kanlıyım diye mi yapıyorum yoksa hayran kazanmak için mi? Tatlı görünmek için mi yapıyorum yoksa gerçekten içimden mi geliyor veya bu ikisi ayrı şeyler mi? gibi. Ama sizin sorunuz sanırım bu yönden değil de iş olarak görülen bir reklam hali.
  • Adramelekhh  (12.03.18 16:46:23 ~ 17:33:42) 
@Adramelekhh

Amacım pazarlama/reklam taktiği üzerine konuşmaktı aslında. Zira kendisi bir Youtube kanalına sahip ve başarılı bir şekilde hem Twitter hem de Instagram kullanıyor. Telefon numarasını paylaşmanın bunun neresinde olduğunu sorguluyorum. Bu şekilde reklam yapan kimseyi görmediğimi belirttim. Daha önce bir örneğine rastlamadığım için "Acaba bunun reklamla alakası olmayabilir mi? Acaba sıcakkanlı olduğu için mi yapıyor?" diye sorguluyorum ve başka insanların fikirlerini merak ediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Edit: "Rahatsız edilmiyor mu" kısmı aslında sorumdaki anlam bütünlüğünü sağlamak ve profesyonel olarak dijital pazarlama ile ilgilenmeyen kişilerde de bir düşünce uyandırmak amaçlı yazılmıştı ancak maalesef benim amacımın dışına çıkılmasına neden olmuş bu ifade. İşin pazarlama kısmına ilişkin bir soruydu fakat dediğiniz gibi yanlış anlamışsınız. Yeniden teşekkürler.
  • straight from the heart  (12.03.18 17:18:53 ~ 17:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.