[]

Uyumadan önce neden birşey içmiyoruz ?

Selamlar ben yine uyandım;

Halsiz uyanıyorum, bir de tuhaf bir şekilde artık ne rüya gördüysem sanki bu ev benim evim değilmiş gibi hissettim kalkınca. Şahane güzel geldi ev bana. Neyse, halsiz ve sessizken havam değişsin diye bi'şeyler içeyim diyorum da yeşil çay için su koydum. Şimdi aklıma geldi, neden birşey içmiyordum uyumadan önce ? Yemeği az çok anladığımı sanıyorum da içmeyi anlayamamışım. Derslere katılmadığımdan hep bunlar.

yazarken dinliyordum: www.youtube.com

 
Altımıza çiş yapmamak için diye biliyorum. Anon1m 3,5 yaşından bildirdi.


  • anon1m  (12.03.18 02:21:57 ~ 02:24:58) 
içiyorum ben. niye içmiyosunuz ki?


  • ghilleinthemist  (12.03.18 02:29:46) 
Bir dakika ya, nasıl bir şey içmiyoruz? Yatmadan önce bir şeyler içme isteği duyarım her zaman ve yatağın baş ucunda mutlaka su olur, uyanırsam ve susarsam diye. Misafirlikte bile mutlaka yanına su bırakırlar, ben de misafirlerim için içme suyu ve bardak bırakırım yanına. Ben bunu çok yaygın bir şey sanıyordum, değil mi?


  • nickfury  (12.03.18 03:08:26 ~ 03:09:23) 
niye içmiyoruz ya? klasik uyku düzenim tuvalet-diş fırçalama-su içme şeklinde. Yani yatmadan hemen önce yaptığım en son şey su içmek. Hatta bazen ilk sıraya süt içmeyi ekleyebiliyorum. Hiç duymamıştım bi şey içilmediğini uyumadan önce


  • nundu  (12.03.18 03:43:55) 
uyumadan önce birşey içmemek mi ? yatmadan evvel 1 bardak su her zaman içerim kalp krizi riskini düşürdüğünü okumuştum bir makalede.


  • Aşk Adamı  (12.03.18 04:08:04) 
Süt, su, papatya çayı? Içiyoruz vallahi.


  • velvetmorning  (12.03.18 04:12:46) 
Reflü riski.


  • i was made for you  (12.03.18 04:28:58) 
Böbrekler fazla mesai yapmasın, biraz dinlensinler diye. Gün boyu çok sıvı tüketip akşam saatlerine doğru yavaştan kesmek gerekir. Hatta gece 11’den sonra pek bir şey içilmese iyi olur.

Ben de eskiden yatmadan önce çok su içerdim, gecede en az 3-4 kez tuvalete kalkardım ve ertesi sabah göz altlarım yumruk gibi şiş uyanırdım. Artık akşam belli bir saatten sonra sıvı alımını azaltıyorum hatta çok geç saat ise tamamen kesiyorum ve bahsettiğim problemleri artık yaşamıyorum.
  • i m cool with that  (12.03.18 07:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.