[]

Şahış Şirketi

Arkadaşlar selamlar.

Bir ek iş yapacağım. Çalıştığım için annemin üzerine bir şirket kuracağım bu ek iş için. Maliyeden kontrole geliyorlarmış. Ben ofiste olacağım. Anneme yaptığım işi anlatıcam, o maliyeye anlatır. Bir sıkıntı çıkar mı maliye memuru sorun yapar mı? Yoksa annem direkt 'oğlum iş yapacak benim üstüne kurdu şirketi' mi desin?

İş e ticaret bu arada. Stoklu mal değil. Al aat yapıyorum, aracıyım yani.

 
kendi üzerize kurun. ssk lı çalışıyorsanız böylece sigorta ödemezsinz. anneniizn üzerine kurarsanız her ay 600 700 tl sig ödemek zorunda kalırsınız.


  • oscar  (11.03.18 23:22:49) 
memursa arkadas sikinti oscar


  • kingcyrax  (11.03.18 23:35:26) 
@ kingycax ben direk özel sektör düşündüm, memur ise başka tabü


  • oscar  (11.03.18 23:49:30) 
Maliyeciler geldiğinde dükkanın resmini çeker, kimlik ister ve imza. Detaylı ne yapacaksın ne edeceksin sorularına girmeden işi bitirip başka şirket açılış ve kapanışlarına koşarlar.

Zaten öyle bir şey derse annen yanlışlıkla sıkıntı, ben yapacağım desin sorarlarsa, baktı zorluyorlar eleman alacağım desin. Sen kendini hiç karıştırtma.

Zaten şirket açılışı için de muhasebeci tutacaksın, sen sadece anneni dükkanda tut maliye gelip vergi levhası için onay verene kadar.
  • kaosu  (12.03.18 01:55:56) 
Devlet çalışanı değilsen kendi adına kur, arkadaşların dediği gibi bağkur derdin de olmaz böylece.

Sıkıntı olmaz, hiç bir şey de sormazlar. Sorarlarsa "valla heves ettik bu yaştan sonra, ben de bilmiyorum nasıl yapıcaz? olmadı eleman alırım" desin.
  • John Bloor  (12.03.18 10:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.