[]

Erkeklerin adım atan kadina karsi değisimi

Biraz dert yanmak istiyorum cünkü ilginc bisey yasiyorum. 26 yasindayım, hayatta cogu seyi deneyimlemenin getirdigi olgunlugu yasiyabiliyorum eh dogal olarak ne istediğimi de biliyorum. Neyse ben kendimi bildim bileli kendince eli yüzü düzgün insanlar tarafından begenildim, over gibi olacak ama 1-2 kisi degil yeri geldi 3-4 kisinin ayni anda begenisini dile getirdigi oldu. Yanlis anlasilmasin tabi burada soyle mükemmel boyle harikayım demiyorum, bana kalirsa gayet normal bi tipim. Neyse tabi zor bi insan olunca begenmiyorum kolay kolay yani ruhsal ayrintilara onem veriyorum genelde. Herkesi reddedince ister istemez “zor” ya da “elde edilmesi icin ugrasilan” kisi oluyosunuz. Zaten her seyden cok bu rahatsiz ediyo ama baska bi duyurunun konusu bu. Asil mesele su; kolay kolay begenen bi tip degilim demistim ama hayatta bu zamana dek kimi begenip etkilendiysem hep korkmadan ilk adımı attım, gurur vs yapmadim yapmam da. Bunu anlayan karsi taraf istemsiz bi “havaya” girip hem kendini benden uzaklastirdi hem de “yüz vermedi” diyelim tabiri caizse. Yani hayatin sacma bi karması gibi. Bu zamana dek etkinlendigim kisi 3 bile degildir, hepsi ile tanisirken heyecanimdan olecek gibiydim mesela. Nasilsam oyle olmaya calistim. Benimle muhabbet ederken zevk aldıklarini da anlayabiliyorum ama is duygularimi yansitmaya gelince gereksiz bi kasilma goruyorum. Acaba ego mu tatmin ediyorlar anlamiyorum. Etkilendigim tipler de hicbir zaman mukemmel tipler degildi. Cevrem de ayni seyi soyluyodu zaten. Neden boyle oluyor sizce? Taktik yapmadıgım icin mi? :(




 
Sana ilgi duymamışlar bence. Kısa ve net bir çıkarım yaptım. Iki kez karşılıklı ilişki yaşadım ikisinde de kadın ilgili davranmaya başladı.

Bu ilişkiler dışında hatırladığım kadarıyla dört kadından çok ilgi gördüm. Bunların ikisini hayat tarzıma müdahale ettiği için birisini saygısız olduğu için birisini ise eski ilişkilerinde tutarsız davrandığı için reddettim.

Mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuz ama bu hata bence stratejik değil. Ilgi uyandirmamışsın.

Ha mesela bir baksa kadın daha hatırladım şimdi. Çok seksapel bir kadındı mesela ama o bana ilgi gösterdiği sırada ben başkasına aşıktım. Böyle bir şeyi de hesaba katmalısın.
  • aksach  (11.03.18 20:08:04 ~ 20:10:33) 
en güzeli işte. bugün adım attın diye havaya giren adama "taktik" yapsan 2 sene sonra artık seni "elde ettiğini" anlayınca havaya girerdi.


  • acımasız gerçekler  (11.03.18 20:16:59) 
Seni tanımıyorum, bu anlattıklarından yola çıkarak çıkarımlarım

Taktik yapmamaktan ziyade zamanlama meselesi olabilir. Başkalarıyla görüşüyordur...

Belki kendini görmek istediğin gibi biri de değilsindir.

Üçüncü olarak onlar da senin gibi zor beğeniyor olabilirler.

'Etkilendiğin tipler' nasıl insanlardı? Neden etkilendin?

Seni beğenen 'kendince eli yüzü düzgün insanlar'ı neden reddediyordun?

'zor bi insan olunca begenmiyorum kolay kolay' demişsin, 'zor bir insan' olduğun için beğenilmemiş olabilir misin? Tanıdıkça beğenmemişlerdir.

Erkekler de kadınlar gibi adım atan kişiye göre davranırlar. Beğendiği biri adım atınca şanslı bile hissederler. Tanımadığı birinden ilgi görünce tanımaya çalışırlar. İnsan bunlar da. Bunlar da aradaki uyumu gözetiyorlar.
  • idexo  (11.03.18 20:26:58) 
bugün bana açılan kimbilir dün kimlere açıldı, yarın kimlere açılır.. ohoo durumu.

haksız değiller.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (11.03.18 21:04:52 ~ 21:23:37) 
Buyuk ihtimal ilgilerini cekmemissinizdir cok taktik yapsaydiniz hatta bir sekilde is oldu diyelim zaman gectikten sonra zaten ilgisi sonerdi

Bana yuruyen 1 2 kiz oldu ama acikcasi daha cok hosuma gitti dobralik
  • yeni dunya duzeni  (11.03.18 21:06:11) 
Tam olarak aynı durumdayım. Genelde beğenilen biriyim, ancak ben çok zor beğenirim. Kırk yılın başında birini beğenirim, o da bana ilgi gösterir sonra benden karşılık görünce kaçar gider.

Artık taktik kasacağım ama. Birisi için gebersem de asla ona karşı açık olmayacağım, kendimi naza çekip onun adım atmasına yardım etmeyeceğim. Eğer onun da bana ilgisi varsa kıvransın pez...k. Gerçi o zaman ilişki ihtimali daha da zorlaşır ama en azından adım atıp karşıdaki insanın uzaklaşmasından daha az koyar. Olmayacaksa bu şekilde olmasın.
  • i m cool with that  (11.03.18 21:19:54) 
Bencede sana ilgi duymamışlar :( . Erkek bir birey olarak bende çok nadir etkileniyorum birilerinden, bunu belli ettiğim zaman hoşuna giden de oluyor irite olan da oluyor. Ama bi kızın benimle ilgilendiğini hissettiysem o iş muhtemelen olmuyor çünkü o harekete geçene kadar ben çoktan ona karşı "harekete geçmemiş" oluyorum. Eh haliyle yalan oluyoruz.

En temizi nabza göre şerbet vermek, kadına da erkeğe de ; bazı kızlar aleni bi şekilde bunun belli edilmesinden yanayken bazıları gizli ve daha utangaç bi şekilde bunun gösterilmesinden yana.
  • vhs kaseti  (11.03.18 21:26:11) 
Paragraflarca yazmaya gerek yok. Seni beğenenler de senin onları reddin sonrasında aynen böyle hissediyorlar. Seni beğeniyor olsalardı, bunu yapmak yerine attığın adıma karşılık verirlerdi.


  • nawar  (11.03.18 23:52:00) 
Kadınların erkeklere açılması doğru ve olağan bir durum. Beğenen beğendigini söylesin sadece şu durum var, sizin açıldığınız kişiye sizden başka açılanlar da vardır.
Aynı anda birden fazla kadının açıldığı dönemler sadece kadınlarda değil erkeklerde de oluyor, bir bakıyorsun bir kaç kadın aynı anda yürüyor, erkek tabii ne oluyor durumuna düştüğü olabilir veya zaten olgunlaştırma aşamasında bir ilişkisi vardır, senin ileride yapacağın trip ve gereksiz kıskançlıkları ölçemediği için hali hazırda ilgilendiği kişi ile yoluna gitmeye karar vermiştir.
Bence açılmadan önce erkeğin boşta olduğunu iyi araştırmak lazım.
  • liberal  (12.03.18 10:41:16) 
bu konu ile ilgili şarkı bile var

youtu.be
  • dafuq  (12.03.18 11:46:38) 
sağlıklı ve normal bir erkek davranışı değil bu, etrafımda gördüğüm normal ve sağlıklı erkeklerin hiç biri böyle ergence şeyler yapmıyor, yapmazlar. beğendiğin erkeklerde sorun var anlamına geliyor bu, yoksa çok genel bir erkek davranışı olduğunu düşünmüyorum.

bir de insanların ilişkilerde bu kadar çok taktik maktik plan kurnazlık yaptığını düşünmek bana bahane bulmak gibi geliyor. yüzlerce tecrübem yok ama istisnai durumlar haricinde insanlar ilişkilerde bu kadar ince eleyip sık dokumuyorlar. hatta keşke dokusalar, asıl sorunun bu genelgeçerlik olduğunu düşünüyorum. olumsuz tecrübelerden sonra otomatik olarak sebebi taktikti oyundu diye açıklamaya çalışıyoruz ama genelde olmama sebepleri gayet basit ve kabul edilebilir şeyler oluyor.

sorun sende de olabilir karşı tarafta da, normal bir şey bu, ilişki kurmak yürütmek kolay şeyler değil günümüzde. sürekli aynı şeyleri yaşadığını düşünüyor isen de biraz kendine bakmak gerekiyor, neyi yanlış yapıyor olabilirim diye. ben senin durumunda insan seçimini yanlış yaptığını düşünüyorum mesela.
  • Bruce  (12.03.18 11:54:22 ~ 11:58:26) 
seni beğenmeyene kendini beğendirmek hoşuna gidiyor senin. adım atmayla ilgisi yok. taşrada ya da köyde yaşamıyosan, ya da etrafındakiler anlayış olarak böyle yerlerin dedikodu ağı baskısını taşıyanlardan ibaret değilse; daha açık söyleyeyim kıro ve hanzo sevmiyosan adım atan kadına bişey olarak bakıldığına bu kadar sık rastlamazsın.

"ben zorum" anlayışını değiştirmediğin sürece şimdiden evde kaldın demektir, hayırlı olsun ^^
  • dafaisss  (12.03.18 23:14:28) 
kimliğini değersiz gördüğü için ilgi duyan kişiyi de değersiz algılıyordur.


  • for day to break  (12.03.18 23:34:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.