[]

Shengen Başvurusu, Birkaç ülke aynı anda?

--Soru vizeye hangi ülkeden başvurayım sorusu değildir--

Nisanda, barselona-bolonya-sofya-istanbul arası bir rota çizmek istiyorum.
öğrenciyim,
sigortalı çalışan değilim.
bankada bence yeterli miktarda param var, ailemi sponsor gösterebilirim :/

daha önce yeşille çok gezdim ama üzerinde shengen vize başvurusu olmadığı için bir kıymeti yok sanırım,
standart pasaporta geçip, yine ispanyadan shengen almıştım, o zaman uluslararası bir şirkette çalışıyordum, yine az bir param vardı bankada ama sağolsunlar ilk shengenim olduğu için mi yoksa nedir bilmiyorum, 20 günlük falan vermişlerdi.

şimdi yeni bir pasaport aldım bomboş, vizeye yine ispanyadan başvurmak niyetindeyim.. ve fakat;

1.gidiş biletim olmasına rağmen, dönüş biletim saçma sapan bir güzergahtan..italya oradan bulgaristan (?) hatta sofyadan trenle dönmeyi düşünüyorum (iyice :).
şaibeli durur da vizeye risk teşkil eder mi? (bu arada bir önceki gidişimde de budapeşte-barselona yapmıştım)

2.öğrenciyim; öleyim mi? shgddjs ya şaka maka ne soracağımı bilemedim, yani yine risk teşkil etmemesi için ne yapayım? hem lisans (son sınıf) hem de y.lisans (7 yıldır) öğrencisiyim hangisinin belgesini vereyim?

3.tabiiki-mümkünse- uzun süreli vize çıksın istiyorum. multi istemek dışında başka ne yapabilirim? nebilim uzun süreli sigorta yapmak gibi.. atıyorum bi tane de hazirana gidiş dönüş sofya bileti mi alsam?(ucu nasılsa)


evet, teşekkürler.

 
bildiğim kısımları yazayım:

+ başvuruda eski pasaportunu da vermeyecek misin? ordaki şengeni görmeleri bir artı.

+ niye gercek biletini gösteriyorsun? thy'den gidiş dönüş rezervasyon yap, çıktısını koy. çıkışın farklı ülkeden olması pek hoş durmaz.

+ geçmişte tek bir 20 günlüğün varsa... hem uzun hem multi çıkması bana pek olası gelmedi.

+ yüksek lisans
  • 507  (11.03.18 01:23:06 ~ 01:23:13) 
1. Formül THY'den ayni ulke giris cikisli fake rezervasyon.

Rotterdam seyahatine Hollanda vize basvurunda gec kaldigim icin Fransa'dan vize alip Paris'ten Rotterdam'a trenle gecmistim. Vize icin bilet Paris gidis donus cakma rezdi. Bu olayi da tur firmasinin tavsiyesiyle yapmistik.

3. Konsolosluga diger seyahat programlarini da içeren bir dilekce yaz ve vize evraklari ile birlikte ver. Bizim arkadaslarda ise yaradi. Webde ornegini bulursun.
  • japon askeri  (11.03.18 02:39:29 ~ 02:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.