[]

çevrenizde 45 üstü hiç evlenmemiş erkek var mı?

ne yapıyorlar, nasıl yaşıyorlar, neden evlenmemişler, size göre psikolojileri nasıl, sorunlu tipler mi yoksa hayata bakışları beklentileri farklı olduğu için mi evlenmeyi düşünmüyorlar? gözlemlerinizi paylaşır mısınız?




 
2 tane var. 2si de gay. o yüzden evli değiller.


  • carabelli  (10.03.18 22:19:02) 
var. herkesin evlenmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. kendisini 20 yıldır tanıyorum hiç sevgilisi olduğuna şahit olmadım, kendi özel hayatım dışında başkalarıyla ilgilenmiyorum onlar sormadığı sürece.
sorunlu bir tip değil hatta sosyal biri ve mutlu diyebilirim, ailesiyle yaşıyor.

  • powerpufgirl  (10.03.18 22:22:40) 
Var. Geçmişte birine aşık olmuş bazı sebeplerle evlenmemiş. Sonra da bi daha zorlamamis. Tek yaşıyor. Iyi para kazaniyor. Normal bi insan.


  • ghilleinthemist  (10.03.18 22:47:27) 
dayım var. istanbul'da avukatlık yapıyordu, iki sene önce iki ortak poşet işine girdi cirosu milyona yakın. gayet rahat bir hayat yaşıyor, yıllardır aynı.

risk alma olanağını daha kolay görüyor ve evlenmeyi bir türlü bağlılık olarak gördüğü için evlenmiyor.

rol modelim kendisi.
  • ackapaackapaartema  (10.03.18 22:50:07) 
Çoook var. Abim ve kuzenim başta olmak üzere zibilyon tane tanıyorum. Rahmetli dayim da bekardi. Gerçi abim kız arkadaşıyla yaşıyor 1.5 yıldır, onu geçeyim. Bunun dışında, dğerlerine bakarsam bir kısmı kariyerini geç oturttu, bir kısmı “Ben başkasını çekmek istemiyorum, rahatım çok yerinde” dedi, bir kısmı “Ben daha hayata doymadım, yerleşik kalmak istemiyorum” dedi, bir kısmına kısmet olmadı. Sadece bir kişi hala çocuk gibi her işi annesine yaptırıyor, onun dışında evlilerden çok bir farklşarı yok.


  • aychovsky  (10.03.18 22:59:45 ~ 11.03.18 00:16:52) 
abimin arkadaşı, bir fabrikada ar-ge muduru. annesiyle yasiyor.

cok iyi bir insandir. psikolojisi gayet normal akli basinda bir insan. ozel hayatina dair detaylari bilmiyorum, sormadim.

tahminimce kalbine gore biri cikmamis, o da sansini zorlamamis diye dusunuyorum.
  • tabudeviren  (10.03.18 23:03:56) 
patronum, adamin kiz arkadaslarinin olmasi durumu degistirir mi bilmem


  • Traveller  (10.03.18 23:07:29) 
Kadın olsun, erkek olsun belli bir yaşın üzerinde olup hiç evlenmemiş pek çok yakınım var. Bizim ailedekiler bayağı geç evlenir zaten, çoğu da evlenmez. Bu bize göre çok normal bir durumdur. Bahsettiğim kişiler de hayatlarına gayet güzel ve sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar.


  • i m cool with that  (10.03.18 23:18:42 ~ 23:50:44) 
Var. Gayet normal ve eğlenceli abiler. Duyarlı ve sorumluluk sahibiler. Evlenmemek bir eksiklik belirtisi değil.


  • electrobuzz  (11.03.18 01:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.