[]

Şehirlerarası otobüs yolculuğunda polis, otobüsü durduruyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Şehirler arası otobüs yolculuklarında hiç polis tarafından durdurulan otobüse denk geldiniz mi? Durdurup kimlik kontrolü vb. şeylerden bahsediyorum. Arkadaşımın başına gelmiş çok tuhaf karşıladım ve normalde böyle bir şey olmaz diye biliyorum. Polis otobüsleri durduruyor mu? Veya bu çok sık olan bir şey mi yoksa çok istisnai durumlarda mı oluyor ihbar vs. gibi?




 
şehir girişlerinde vs. durduruyorlar. normal arabaları dahi durduruyorlar tuhaf olan nedir?


  • ozdek  (10.03.18 16:32:14) 
Dogu illerinde sıklıkla yapıldığını duymuştum. Kendım bir kez denk geldim. İzmir-Antalya otobüsünde, Antalya sınırını geçtikten sonra durduruldu otobüsüm.Ama sanırım jandarma tarafından.


  • buf-e kür  (10.03.18 16:37:28) 
sürekli. 15 temmuzdan beri nerdeyse her büyük şehir girişinde polis kontrolü var, bazen daha sıkı yapıyorlar bazen pas geçiyorlar.

hatta bir kere narkotik köpeği ile aramaya bile denk geldim. her zamanki gibi gbt diye kimliği çıkardım, elimde bekliyorum. önde de baya otobüs sırası vardı. beklerken gözlerimi kapatmışım, parmaklarımdaki ıslak ve sıcak temasla irkilmemle kocaman bir alman kurduyla göz göze gelmem bir oldu. bu da böyle bir anımdır.
  • halanne  (10.03.18 16:39:46) 
durduruyor. özellikle 15 temmuzdan sonra. ankara göksunun orda bi yer var mesela, devamlı ekip bekliyor ve ne zaman geçsem her türlü aracı durdurmuş oluyolar.


  • elorelia  (10.03.18 16:48:11) 
yıllardır pek çok defa ülkenin pek çok yerinde denk geldim. normal.


  • Phoebe  (10.03.18 17:19:12) 
Oluyor bazen.


  • [GODDARD]  (10.03.18 19:08:34) 
Evet her seferinde


  • mutlusismankedi2015  (10.03.18 19:10:54) 
manisa izmir arasında sabuncubelini geçtikten sonra kesin kontrol oluyor. arabaları pek durdurmuyorlar da otobüsler allahın emri. iki sene önce 15 temmuzdan da önce bursa girişinde hasanağa organize bölgesi sonrasında da polis kontrolü olurdu da bindiğim otobüsleri pek durdurmamışlardı diye hatırlıyorum.


  • rain when i die  (10.03.18 19:24:27) 
15 temmuzdan sonra iki kez otobüs yolculuğu yaptım, onlarda durdurulmadık. eskiden daha sık yapıyordum, onlarda da hiç hatırlamıyorum.


  • nundu  (10.03.18 19:44:46) 
"normalde böyle bir şey olmaz diye biliyorum" öyle bilmiyorsundur, hiç duymadığın için öyle zannediyorsundur. Yoksa niye olmaz olsun?

Trabzon'dan Ankara'ya giderken daha Trabzon içindeki küçük bir terminalde polis kontrolüne denk geldik. İhbar varmış, yarım saatten fazla sürdü arama. Muğla'da bir yerde de hem otobüsle girerken hem arabayla girerken 2-3 sene öncesine kadar hep arama oluyordu. Son zamanlarda denk gelmedim nedense. Muğla'daki jandarmaydı ama.
  • lazor  (11.03.18 12:39:45) 
Esenboğadan aştiye giden belkolar bile durdurulup kontrol yapılıyor


  • iwillsee  (11.03.18 13:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.