[]

The Elder Scrolls IV Oblivion Oblivion Oblivion!

Çıktığı zamanlar fazla oynayamadım elder scrolls IVü. Anca sistem konfigürasyonunu yeni yeni sağlayabildiğim için adam gibi kasışa yeni başlayacağım. Şimdi dostlar, çıkan gigabytelarca patchler, modlar vs vs. Bunlardan hangilerini önerirsiniz? Yani şöyle düşünün elimde bir oblivion dvdsi var sadece. Buglara, kötü oynanışa sebep olan bir takım şeylere (örneğin level atlamanın skill vermenin dengesizliği falan) mani olan ve "şu şu patchler modlar olmadan oblivion sıkıcı" dediğiniz dosyalar neler? (Ya da oyunu sonradan eklemeyle daha zevkli hale getiren)




 
dark brotherhood diye bir sey var ona bakmak iyiymis diye duydum.
ayrica soruya +rep
ben de daha oynayamadim 1-1,5 ay sonra sistemimi saglayacagim ben de, ilk isim oblivion olabilir :)
  • samfisher  (17.02.10 23:56:22) 
tüm patchleri yap yardır işte


  • yuto  (18.02.10 00:01:45) 
aynen ne kadar patch varsa indir. official olmayan bi patch'i modu tavsiye etmem pek.


  • okanist  (18.02.10 01:57:50) 
hepi topu 2 tane patchi var oblivion'un. once oblivion'u kur ilk patchi yap oyna bitir. sonra knights of the nine diye offical bir add-on'u var onu oyna. sonra 6-7 tane kucuk offical add-on var, hangileri oldugunu elderscrolls.com'dan ogrenebilirsin, onlari oyna. ama bunlar pek bi sike benzemez, oynamasan da bisey kaybetmezsin. sonra shivering isles adli expansion'i kur, shivering isles'in patchini kur bi de onu oyna. sonrasinda zilyon tane non-offical add-on var, ilgini ceken konusu olanlari indirir oynarsin.


  • jupiterianvibe  (18.02.10 06:23:01 ~ 06:55:40) 
Sanırım unofficial patchleden bahsediyordunuz. İsmini hatırlamamakla beraber, oyundaki bazı mantık hatalarını düzelten bir patch vardı. Ünlüydü falan, bulursunuz rahat. Diğerleri eğlencelik şeyler. Karakterleri anime moduna sokma falan.
Official patchleri yükleyin tabi kesin.

  • sesee  (18.02.10 06:54:15) 
unofficial oblivion ve unofficial shivering isles patchleri'ni bir dene.
ardından deadly reflex moduna bir bak.

  • g man  (18.02.10 16:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.