[]

Uyunmuyor

2 gün akşam 11-12 gibi uyuyup sabah 7-8 gibi kalkıyordum. Dün akşam 21:10 gibi uyumuşum ama sabah uyanamadım, saat 10 oldu uyanamadım zar zor çıktım yataktan çok yorgun bir halde. Şimdi ise uyuyamıyorum. Sanırım metobolizmam bozuk benim.

saat 00:00'ye doğru
300 ml papatya çayı içtim.
300 ml de ayran içtim.

Şimdi çok acıkıyorum ama uyuyamıyorum


Son durumda Çare Rezene mi ?

bonus soru: Maden suyu tok mu tutuyormuş
edit: yok tutmuyormuş, boşuna heveslenmeyin.
şimdi de cipsi deniyorum.
edit2: cipste çok kalori varmış. Gece gece yemeyin, ölseniz pişman ölürsünüz.

 
uyumadan önce odanı havalandır. gün içerisinde hafif yemekler ye.


  • kablelvuku  (10.03.18 10:47:49) 
soğukla aran iyiyse, hafif camı açık bırak, iyi örtün
yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi bırak. bu konudan çok anlamam daha yazmıyorum.
4-7-8 nefes egzersizi var, uyku getiriyor.
uykuya dalabilmek için birtakım görselleri hayal et.
örneğin bir bilgisayar oyunu içerisindesin, düşmanla dövüşüyorsun. yeniyorsun yenisi geliyor. birkaç takım arkadaşın var. veya bir süperkahramansın, süpermensin. binaların üzerine çıkıp, aşağı iniyorsun. veya denizin üzerinde süzülüyorsun. veya rahat bir günü düşünüp, uykuya dalmak için o gün kanepede uzandığını hayal et.
bunun önemi kafanı serseri düşüncelerden uzak tutacaktır.
uyuyamayınca sinirin bozuluyorsa, buna hazırlıklı olmakta fayda var. bozuk sinir uykuyu zorlar. kalitesini gebertir.
yatış pozisyonunda rahat olanı bul. hangisinde en kolay nefes alabiliyorsan, uykuya dalabiliyorsan onunla devam et. ben sağıma dönüp uyuyabiliyorum sadece.
bacaklarının arasına bir yastık almayı dene.
uykun kaçarsa uzanarak kitap oku veya yan yatarak altyazılı bir şeyler izle.
telefondan yatmadan en kötü ihtimalle 1 saat önce vedalaş.
çok erken yatmamak için uykun gelince dışarı çıkıp 10 dk yürü veya balkona, cama çıkıp kısaca kendine gel.
  • EasyTiger  (10.03.18 12:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.