(5)
elektrik süpürgesi öneri
elektrik süpürgesi bakıyoruz bir süredir ama deneyenlerin tecrübelerinide yararlanalım istedim.fiyat olarak 1000 cibvarı düşünüyoruz max 1500başlık kısmı hafif olmalı , çekim gücü iyi , kısmen sessizüzmeyecek bir model
elektrik süpürgesi bakıyoruz bir süredir ama deneyenlerin tecrübelerinide yararlanalım istedim.
fiyat olarak 1000 cibvarı düşünüyoruz max 1500
başlık kısmı hafif olmalı , çekim gücü iyi , kısmen sessiz
üzmeyecek bir model
0
dyson>philips>diğerleri. Eğer gücünüz dyson'a yetmiyorsa, geriye en güçlü seçenek philips kalıyor. Maraton serisini tavsiye ederim.
0
o paralara çıkıyorsanız dyson tavsiye ederim. biz kullanıyoruz 5 sene oldu memnunuz. akrabam philips in ucunda led olan modelinden aldı, o da memnun ama kaç para bilmiyorum.
0
Bende Philips FC9924/07 var çok memnunum
0
çok kere söyledim. philips ve popüler markalara yanaşmayın. özellikleri çok oluyor ancak elektronik akşamları veyahut başka bir parçası bozulduğunda tamiri olmuyor. rowenta sağlamlık konusunda çok iyi bir marka. siemens bosch tarzı parçası bulunan markaları öneriyorum. philipsin servis ve parça ağı zayıf.
0