[]

İstanbul'a Yakın Yazlık Önerisi

-Büyük bahçeli
-Geniş(çok kalabalık olabiliyor ev torunlar var)
-Etrafı yeşil, temiz havalı, dağlık olabilir
-Serin olacak
-Denize yakınlık büyük şart değil
-İstanbul Atatürk Havalimanı'na 3 saat max
-Ekip biçilecek, doğayla iç içe, fazla kalabalık olmayacak

Yakın bir akrabam yakında emekli olup Türkiye'ye sezonluk kalmak için böyle bir ev arıyor. Bütçe max 800 bin tl. Beğenirlerse duruma göre tamamen taşınadabilirler.

Lokasyon olarak nereyi önerirsiniz?

Benzer düşüncesi olan biriyseniz ne önerirsiniz?

 
eğer dediklerini yaparlarsa atatürk havalimanı birkaç sene içinde kapatılacak. ona göre seçim yapmak ne kadar doğru olur bilemedim.


  • sutlu nescafe  (09.03.18 19:18:23) 
tanidiklarim geyikli'den yazlik aldilar,istek listeleri benzerdi. ama sanirim yol 5 saat civari suruyor. 800bin ile geyikli'ye muhtar olursun buyuk ihtimal:)


  • cooperr  (09.03.18 19:21:27) 
Geyikli'de askerlik yaptım ben iyi bilirim ve evet düşündüm de ama uzak kalıyor oralar. Yurtdışından çoluk çocuk gelip oraya geçmek zor uçakla.

İğneada'ya baktım biraz ama hiç bilmiyorum İstanbul etrafını.
  • bos gezenin bos ustasi  (09.03.18 19:31:47) 
Büyükada


  • chavezding  (09.03.18 20:31:13) 
Ben de halen bu şartlarda birebir aynı daha düşük bütçeli yer arıyorum.Santral yapılmayacak olsa İğneada derdim.Şu an Saroza da bakın derim


  • turkuaz  (09.03.18 21:01:47) 
yalova (samanlı), kandıra, karasu-kocaali. başka bakmanıza gerek yok.


  • iddaaci  (09.03.18 22:15:35) 
Şarköy


  • oligomer  (10.03.18 00:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.