[]

Ayrılıklı soru

Sevgiliniz var. 3-4 aydır çıkıyorsunuz. Sevgili olmanın yanında birlikte gönüllülük yapıyorsunuz, en iyi arkadaşlarınızdan biri, arkadaş grubunuz bir. Nerdeyse her gün birliktesiniz, nerdeyse birlikte yaşıyorsunuz.

Bu kişi 1-1.5 ay sonra yurt dışına taşınacak ve uzak mesafe ikinizde yapmayacaksınız, konusu konuşulmadı ama durum belli. O hep yurt dışında olacak, sizin de farklı yurt dışı planlarınız var. Hani arkadaş kalacaksınız hep, birbirinizin hayatında kalacaksınız ama sevgili olarak değil.Şimdiden veda çanları çalmaya başladı, ikiniz de arada duygulanıyorsunuz falan.

Siz olsaydınız bu 1- 1.5 ayı yine aynı şekilde, hep yakın, hep birlikte mi geçirirdiniz? Yine her gece birlikte mi uyurdunuz yoksa yavaş yavaş kendinizi çekmeye mi çalışırdınız? Hani sarılmak öpmek istediniz ama kendinizi tutar mıydınız yoksa 'zaten üzüleceğim ya bari şimdinin tadını çıkarayım' mı derdiniz. Hani kendinizi uzaklaştırırsanız belki o gittiğinde çok acıtmaz falan diye.

Siz olsanız napardınız?

 
seviyosam ayrılmazdım niye bitmek zorunda olsun ki... yurtdışı olsa da 2-3 ayda bir görüşürdüm, hayatımda olmasından mutluluk duyuyorsam evlenir beraber ortak bir hayat kurardım nihayetinde.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (09.03.18 13:11:46) 
Daha sıkı sarılırdılm gidene kadar.Ne yaşarsam kar diye düşünürüm hep mutlu zamanlarla ilgliili.


  • ırene adler  (09.03.18 13:19:20) 
mantıklı olan yavaş yavaş kendini yokluğa alıştırmaktır ama ben yapamazdım. yanında olmak isterdim hep.


  • elorelia  (09.03.18 13:22:07) 
kesinlikle gideceği güne kadar yaşayabileceğimiz en güzel şekilde yaşamaya çalışırdım.

araya mesafeler de girecekse bırakın girsin. bakın o zaman neler oluyor, nasıl oluyor ona göre hareket edersiniz. onu da o zaman düşünürsünüz.

birlikte olmaktaki amacınız mutlu olmak değil mi? olabildiğiniz kadar olun derim ben.
  • baharat  (09.03.18 13:22:47) 
Birebir aynı oldu bana da. Birebir olmasa da cok benzer yani.
Bir senelik bir ilişkiydi. Son ana kadar normal sürdürdük. Öpüştük, sarıldık, yolun açık olsun dedik, o gitti. Zaten bitecek bir şeyde delikanlılık yapmaya gerek yok bence, yok yavaş yavaş çekeyim kendimi, öyle olmasın böyle olmasın diye. Neticede yarın öbür gün ölmek üzereyken "fakat o ilişkide kendimi geri planda tutarak çok iyi yaptım" demeyeceğiz, ne güzel anılardı diyeceğiz.

Tabii siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuzdur, ne kadar canınız yanacak, nasıl atlatırsınız en iyi siz bilirsiniz aslında. Ama ben yukarıda bahsettiğim gibi yaşadım o dönemi ve hiç pişman değilim. (Tabii ben nispeten güçlü ve gerçekçi bir insan olduğumu düşünüyorum duygusal anlamda. Onun da etkisi olabilir.)
  • sopiro  (09.03.18 13:27:43 ~ 13:39:17) 
Son güne kadar yaşayın, birbirinizin tadına varın :)

Ama sonra çok konuşmayın, yoksa bir taraf baya üzülür.
  • noluyo yaa  (09.03.18 13:36:44) 
böyel güzel anlarla ilgili ne yaşasanız yanınıza kar...ayrılık acısını zamanı gelince düşünürsünüz. çekilecekse de çekilir o ayrılık acısı. şimdiden o anı düşünüp şerh koymayın bence kendinize.


  • Phoebe  (09.03.18 13:39:39) 
Hemen ayrıl yeni birini bul.


  • yavru tosun  (09.03.18 13:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.