[]

Musevi Lisesi Drone Haberi

eksisozluk.com

Şindi, burada yazılanlara göre özel bir okul olduğu için adı verilmemiş. İyi de haberin temel özelliği "5N1K" sorularına yanıt vermesi değil mi? Ayrıca haber yapıyorsun ulan? Her bilgiyi gizleyeceksen yapma?

Özel bir kurum olduğu için adının verilmemesi saçma geldi bana, pek bilgim de yok. Gazeteci var mı burada bunu aydınlığa kavuşturacak?

 
Benim için bu haberin acıklı kısmı; biz bu sene bi' lise öğrencisi için bu projeyi tübitak'a hazırlıyorduk. Tübitak'ta çalışan adamlar da proje hakkında; bu iş yapmaz, böyle birşey efektif değil hiçbir özelliği yok, diyorlardı -ki bizimki bundan çok daha gelişmiş bir sistemdi. Biz de geçen hafta cumartesi akşamı boş verelim diyerek projeyi öldürmüştük. (kiskanc mode: on)

Elinoğlu yapmış ve ana akım medyada seslerini duyurmuşlar. Ayrıca o drone'u ve sistemini de kimyasal söndürücüleri de lise öğrencilerinin teknik olarak yapması neredeyse imkansız. Lan biz kaç tane mühendis adam birleştik de drone'u en iyisi hazır alalım, söndürücü kimyasalı da fırlatmalı değil bırakmalı sistem üzerine oturtalım sonucuna vardık. (hemen kötüleyeyim-kıskanççç) 100 liraya takla atan drone satan adama olan saygımı ilk o zaman kazanmıştım.
  • mete kudur  (08.03.18 19:20:29 ~ 19:24:32) 
Geçen sene mezuniyet konvoyu yapıp camdan sarkan trafik canavarı lise öğrencilerinin de okulu yazılmamıştı. Bence verilmesi lazım. Aman ticari itibarları zedelenmesin.

m.hurriyet.com.tr
  • Lim5  (08.03.18 21:04:49) 
@acemi Beşiktaş Ulus'taki özel lise öğrencilerinin mezuniyet kutlaması diyor. Bilemiyorum hangisi açıkça yazılmadığı için.


  • Lim5  (08.03.18 21:15:09) 
gazetenin ticari kaygısı da olabilir. bu haberi "tüü yahudi lobisi, tüü israilin askerleri" diye yorumluycak cinsten bir sürü insan bulmak zor değil. kendi güvenliklerini düşünmüşlerdir ya da, birileri gazete binasını basmasın falan diye.


  • dafaisss  (09.03.18 03:08:41) 
@hey corc

haber değeri olup olmadığını sormamıştım,haberin bu şekilde yayımlanması doğru mu değil mi onu sormuştum fakat değerli fikrin için de teşekkür ederim.
  • rahip janick  (09.03.18 08:36:17) 
doğru mu veya yanlış mı kısmı hakkında kesin bir bilgim yok ama bu tarz haberler eğer yayıncı kuruluşa fayda/reklam sağlayacak firmalarla/okullarla alakalı ise isim vermekten çekinmiyorlar, değilse de bir özel okul/bir firma deyip geçiştiriyorlar.

çok alışılmış bir şey. hukuki kısmını bilemedim açıkçası.
  • baharat  (09.03.18 09:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.