[]

iade - cayma süresi

cayma hakkı var ya 14 gün 30 gün vs. bunu 30. gün kargoya verip göndersek olur mu? 30. gün de dahil mi? yoksa daha önce mi vermek gerek?




 
14 gün içinde cayma beyanı satıcıya ulaşacak, bu beyandan sonra da 10 gün içinde ürünü satıcıya geri göndermek gerekiyor.


  • signore  (08.03.18 15:45:42) 
yok 30 gün demişler. ama 30. gün kargoya versem olmaz mı? bir de ne kadar sürede ulaşacağını kullanıcı nasıl bilebilir? yani belki 27. gün verdim kargoya ama 32. gün ulaştırdı.


  • nick bulamadim  (08.03.18 15:57:14) 
Fakat bu yasal olan cayma hakkı değil, 30 gün firmanın sunduğu bir "iade hakkı" bu sebeple size yazılı olarak kargonun verildiği gün önemli demedikçe hayır 30 günü çekti diye de bilirler.


  • atom karincanin torunu  (08.03.18 17:36:49) 
hocam niye zamanında vermiyorsunuz madem iade edeceksiniz verin kargoya iş bitsin
30. güne kadar bekletmek niye
bu kötü niyet niye hocam
hakları okuyun ona göre verin
ama böyle yaparsanız satıcı tarafından pek de iyi anılmayacağınızı unutmayın
  • kingcyrax  (08.03.18 18:12:59) 
@king kötü niyetten değil ya üşengeçlikten biraz. kullanmadım zaten hiç.


  • nick bulamadim  (11.03.18 10:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.