[]

iPhone OS 3.1.3 Jailbreak veya Downgrade

Saygıdeğer duyuru ahalisi, elimde Turkcell'den kontratlı aldığım bir adet iPhone 3GS 16 GB (37.hafta sanırım) bulunmakta. 3.1.2 de aslanlar gibi Jailbreak yapmış, aplikasyonların dibine vurmuşken mal gibi 3.1.3 e upgrade ettim telefonu. Ondan sonrası malum.. Ne blackra1n derdime çare oldu ne de redsn0w. geohot hibinosuda kırmaya niyetli değilmiş diye duydum sağdan soldan (steve jobs para yedirdi kesin) Benim jailbreak yapmam veya 3.1.2 ye geri dönmem lazım. yoksa kırırım bu telefonu. ne yapmam gerek a dostlar?




 
itunes'dan restore'u denediniz mi? denemediyseniz bir deneyin. denediyseniz ikaynak veya ingiliz anahtarı üzerinde 3.1.2 sürümü vardır, onu çekip itunes üzerinden geri döndürebilirsiniz.


  • cumingsoon  (17.02.10 21:24:30) 
"couldn't be restored" hatası veriyor maalesef..


  • fatihdr  (17.02.10 21:34:09) 
downgrade çok zor iştir daha dogru düzgün çözülemedi diyebilirim. internete jailbreak yapılır falan diye ilan bırakanlara sorun belki yapabilen vardır ama dediğim gibi zor bir iştir. şansınız bol olsun.


  • deep435  (17.02.10 21:46:38) 
aslında downgrade cok zor degildi
www.iphonetr.org
www.ingilizanahtari.com

arkadas benm de basıma geldi. ben sonra direk 3.0 yukledim(itunes 8 de midi neydi) sonra Pc den apple ile ilgili her seyi sildim restart yaptım sonra bi daha itunes 7.5 u ykledm ve 1.1.4 yukledm sonrası verdiğim linklerde.
PS: BENİM TEL FAKE IMEI Dİ 1.4 e indirip fake imei girip jb ve unlock ettm
bi sey sormak istrsen sgunay23 (at)gmail. com
  • spartakus  (17.02.10 21:54:45) 
bu geri dönüş için;

www.ingilizanahtari.com

bu da 3.1.3 jailbreak için;

www.ingilizanahtari.com
  • zozjotejmnk  (17.02.10 22:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.