[]

Bir anı

Bir kaç yıl önce havalar karlıyken taksiye bindim evin bulunduğu bölge biraz buz tutuyor bindiğim taksi aslında zincir takmamış adam benle evin oraya gelene kadar normal geldi, yakınlarda bir yerde araba buzda kaldı adam bana atar gider yapmaya başladı kendi halinde ağlamalar yakınmalar bir yandan da senin yüzünden oldu neden söylemiyon vs. Ben de o dönemler kafam dalgın olduğu için genelde böyle olaylarda ses çıkarmamayı ya da tamam k bakma deyip geçmeyi yeğliyorum genelde o an uğraşacak enerjim ya da cesaretim olmuyor.

Ama hala bu anı aklıma gelir sinir olurum adam hem zincir takmamış hem de bana bahane bulup gider yapıyor ben orayı biliyormuşum adam bilmiyormuş benim söylemem lazımmış vs ben bişey demedikçe girdiği tripleri görseniz bir de bu araba burdan çıkana kadar kalacaksın bir yere gidemezsin vs gibi hareketler çekici çağırcaz sen ödücen vs vs bak yine aklıma geldi sinir oldum ama o an nutkum tutuluyor olay bitse de gitsem olaya bulaşmasam psikolojisinde oluyorum hep.

Siz olsanız napardınız böyle durumda?

 
inip giderim çokta şeyimde. sen naaptın rehin mi kaldın takside?


  • xu  (07.03.18 23:50:46 ~ 23:51:15) 
Gidebilirdim de bekledim az sonra zaten yoldan gelen birkaç kişi el attı kaldırdılar arabayı. Eğer uzun sürecek olsaydı giderdim.


  • öteki ben  (07.03.18 23:54:12) 
İşte sonradan düşündükçe ben de karşılık verilmeli gibi geliyor neden sustun diye kendimi yiyorum bu olay yaşandığından beri aklıma geldikçe. Ama o an nutkum tutuluyor bu ılımlı huyumdan nefret ediyorum.


  • öteki ben  (08.03.18 00:10:34) 
şiddet.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (08.03.18 00:11:46) 
Şiddet konusunda zaten bir insanı bir yumrukla serebilecek kabiliyette biri olmadığım için hayatımda daha önemli durumlarda bu seçeneği kullanmayı yeğlerim. O an bana mantığım diyor ki sen buradan evine gitmek için kısa süreliğine yaşadığın bir muhataplık söz konusu olabildiğince kısa sürede bitmeli o muhabbet o an adamla kavgaya girişsen o iş daha uzayacak karakola gidecek ağız burun kırılma olaylarına kadar gidecek. İnsanlıktan nasibini almamış bir adam için günlerini vereceksin. Ama işte sonradan da düşününce o an düşündüklerim yanlış geliyor


  • öteki ben  (08.03.18 00:17:02) 
Muhakkak cevap verirdim, gerektigi olcude. Insanlar nerede duracaklarini bilmiyorlar, had bildirmek gibi degil de sakinlestirmek olaylara bir baskasinin acisindan da gorebilmek icin gerekli.


  • rn  (08.03.18 00:40:57) 
Amna bile kordum o ney lan öyle gidemezsin falan sen kimsin de beni rehin tutuyorsun. En nefret ettiğim şey bir şeye zorlanmak. Çok şükür olmadı şimdiye kadar ama gerekirse dayak da yemeyi göze alırım. Bunlar bi anda çoğalıyorlar. Zaten kılım taksici milletine.


  • [GODDARD]  (08.03.18 01:59:46) 
Yumuşak durduğunuz için daha çok üstünüze gelmiş, bazı insanlar böyledir, birinin kibar ve iyi niyetli davrandığını görünce onu ezmeye çalışırlar. Çözümü bu tür kişilikleri fark ettiğin anda ters, kaba, soğuk, suratsız, üst perdeden konuşan ve özellikle de bencil insan moduna girmektir. Deneyin, faydasını göreceksiniz.


  • mikro patlama  (08.03.18 02:03:43) 
öncelikle birkaç yıl önce olmuş olayı unutmaya çalış, geçti gitti düşünüp moralini bozma. senin salaklığın yüzünden der iner giderdim.


  • pamuk helvalar cebe  (08.03.18 12:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.