[]

Çıban ya da ona benzer bir şey

Merhaba;

Bir kaç gündür iç bacağımda sivilcemsi bir oluşum vardı. Çıktığından beri yürürken oldukça acı veriyor. Bir kaç kere dayanamayıp sıktım , ama dün yalnızca kan çıktı içinden iltihap değil.

Bugün eve geldiğimde kontrol ettim ve sivilcemsi bölgenin etrafının bir serçe parmağı çapında, daire şeklinde kızarmış olduğunu ve bu kızarıklık içinde parça parça ucu olmayan kabarıklıklar olduğunu fark ettim. Gün içinde hissettiğim halsizlik ve bacak ağrısı da buna bağlı oldu sanırım.

Yarın sabatan randevumu alıp doktora gideceğim zaten fakat sorunun ne olduğunu da anlamak istiyorum gitmeden. Çıban denilen şey böyle mi olur? Yoksa başka bir rahatsızlık mıdır acaba bu?

Bilen varsa, yardımcı olursa müteşekkir olurum.

 
eritema multiforme olabilir mi ki?


  • naksidil  (07.03.18 22:34:30) 
Evet çıban tam da böyle oluyor. Sakın kara merhem denilen şeyden sürme, deri filan bırakmıyot. Hemen doktora gitmen iyi olmuş, durdukça yürütmüyor bile acıdan.


  • red g  (08.03.18 01:49:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.