[]

Çukur dizisinin romantikleri

Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek - Aşağıdaki yazı ağır spoiler içerecek -


Şimdi, 18.bölüme kadar sağdan sola 3'erli 4'erli şekilde koşturmaktan başka hiçbir işe yaramayan(bir de zıt istikametten birbirlerine doğru koşuyorlar, lan oğlum azıcık enerjiden bari tasarruf edin) çukur(!) ahalisi ne zaman mahalle basılsa, birileri bir teşko çevirse müdehale edemeyen, farkında olmayan koşucular ve destekçileri 18.bölümde istanbulda soymadık ev bırakmadılar.

Polisin gideceği berberi bulması, karşısındaki adamı okuyabilen(!) polisin takip edildiğini anlayamaması filan zaten, benim konum değil de;

şimdi bu polis efendi, sanırım ara videolarda başka bir polise(trafik) haritadan yer beğen gibi birşeyler dedi diye, sosyal medya yıkılmış. Dizi ekibi geri adım atmış, karaktere özür diletmişler.

Peki o sahnede bu polisinin ardında duran izleyici; nasıl oluyor da, çukurda yaşayan kalabalık içeri alındığı halde dışarıda kalan kişiler bütün istanbulu boşaltırken polisin ACİZ kalıp hırsızları yakalayamamasına ve bu yüzden de idris babalarının serbest bırakılmasına sessiz kalabiliyorlar ? Ne yani, şimdi bizim polisimiz aciz mi ki, 2-3 hırsızı yakalayamıyor ? Adamı gün gözüne takip edip berberde boğazını kestiriyorlar ?

Çok ayıp, romantikler, çok ayıp. Lahanayı yerken kıtır kıtır, ama sapına gelince meliyorsunuz ve ben çok üzülüyorum.

Soruyu çıkartamayanlar için; Türk polisi aciz mi 2-3 tas kafalı hırsızı yakalayamıyor da ele başı(sanırım böyle demekte teknik bi' sıkıntı yoktur)nı polis bırakmak zorunda kalıyor ?

 
emrah amir; çukurun başındakilerini temizleyince çukurun tamamen yok olacağını düşündü. halbuki; yanlış hatırlamıyorsam yamaç, burası sadece bir mahalle değil, sadece biz değiliz alayımız böyleyiz dedi. emrah amirin, çukuru bitirmesi için herkesi tutuklaması gerektiğini gösterdi 18. bölüm bize.

bir mahalleyi komple tutuklamak ya da gözaltına almak insan aklına çok mantıksız geliyor.
  • blue eyes white dragon  (07.03.18 08:18:16) 
emrah amir mahallenin erkeklerinin hepsini aldı zaten, hırsızlık yapanlar başka mahallenin adamları. Berberi tanıyorlarmış, idris babanın faydasının olduğu adamlar herhalde.

Bir kısmı da aliço'nun ekibinden kişiler (takip için)



keza benim anlatmaya çalıştığım tüm mahalleyi tutuklasın değil, soygunu yapan hırsızları yakalasın diyorum, aslında onu da demiyorum. Diyorum ki, hani polise yer beğen denildiğinde isyanı basanlar Polisin aciz gibi gösterilmesine neden isyan etmiyorlar, çünkü polis hırsızları yakalayamayınca şehir karıştı diye İdris Koçovalıyı serbest bırakıyor. Şimdi ne yani istanbul polisi basit hırsızları yakalamaktan aciz mi ? Aman tanrım !!
  • mete kudur  (07.03.18 08:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.