[]

Hepsiburada’dan Tv Almak

Merhaba.

Ya bu tv’ler hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi sitelerde teknoloji mağazalarına kıyasla 500-600 tl dshs ucuz. Buralara güvenilir mi? Az uz para da vermiyoruz, içime tam sinmiyor. Var mı böyle bir tecrübe yaşayan?


 
Ben 2 defa aldim


  • twelfth  (07.03.18 02:26:19) 
3 sene önce Lg akıllı tv aldım hepsiburada'dan. Tv geldi kapıya kadar getirdiler, 5 iş günü içinde kurulum yapılacak dendi, geldiler servisten 2-3 günde, kurdular gittiler. Mağazadan almaktan pek farkı olmadı.


  • bos gezenin bos ustasi  (07.03.18 02:53:39) 
aldığınız televizyonu gelir gelmez kontrol etmelisiniz, banding var mı bulutlanma var mı, sistem menüsüne girip kaç saat çalışmış bakmalısınız, teşhir mi garantiden mi dönmüş.

yoksa alınır.
  • a darkness coming  (07.03.18 08:58:48) 
Alır almaz kontrol etmelisiniz YANLIS BILGI
arkadaslar sacmalamayin, urun kargodan gelince dis kutusunu kontrol edin hasar varsa teslim almayin. Onun disinda SAKIN KUTUYU ACMAYIN. yetkili servisi arayin kurulum icin, o gelip acacak kutuyu. Sorun varsa rapor hazirlayacak.
Bilmislik yaparken urunun garantisinin gecersiz olmasina neden olrsunuz. Sonra da firmalari suclamayin garantim islemiyor diye.
  • mor oje  (07.03.18 09:49:49) 
almayın.
internette tanıtımda hatalı bilgi yazabiliyorlar.
müşteri hizmetleri çok etkisiz. hatalı yazdıkları bir malı iade etmek istediğimde bizzat benim ümraniyeye gidip yetkili servise vermem gerektiğini söylediler.
geç gelebiliyor, eksik gelebiliyor ürünler.

yukarıda dediklerim kesin olacak diye bir şey yok. sayısız kişi sorunsuz alışveriş de etmiştir. ama ben bi kaç kez başıma gelenlerden sonra tövbeliyim.
  • barankovan  (07.03.18 11:01:08) 
@mor oje

gelir gelmezden kastım zaten kurulum aşamasıydı orada yanlış ifade etmişim.
yetkili servis genelde ürün geldikten sonra gün içerisinde geliyor fakat banding var mı bulutlanma var mı bu gibi detaylara bakmıyor ve size bir kağıt imzalatıyor sorun yok aldım diye. o kağıdı imzaladıktan sonra televizyondan bir sorun varsa siz sorumlu oluyorsunuz.
  • a darkness coming  (07.03.18 14:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.